Apartament cu 2 camere - de la 34 400€

Apartamente cu 2 camere Brasov

Din punct de vedere al apartamentelor cu 2 camere exista 4 structuri principale. Acestea se pot regasi la etaje diferite, iar in functie de etaj pot exista modificari ale balcoanelor, de aceea va recomandam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire in care sa va prezentam toate variantele disponibile.

CORP I: finalizare in primavara 2018
Studio

In situatia in care sunteti in cautarea unui apartament cu 2 camere bine structurat intr-un buget modest,

Studio, 55 mp + 5mp, 2 camere foarte accesibile

va recomandam varianta de studio care este desfasurata pe 55mp construiti + balcon pentru etajele superioare sau curte in situatia parterului.  Dimineata va trezesc razele soarelui, iar pe parcursul zilei aveti soare in living. Pret de la 30 900 Euro, acest pret include reducere de 4 000 Euro pentru plata cash integrala la momentul fundatiei. Puteti achizitiona si prin credit bancar.

 

 

 

Basic

Apartament 2 camere basic, Brasov, str 13 Decembrie

Apartamentul dispune de 57mp const + 11.5mp balcon. Aceasta varianta de apartament poate avea bucataria inchisa sau open space cu living-ul. O alegere potrivita pentru un  buget restrans. Aceasta structura poate fi achizitionata incepand cu pretul de 34 400 Euro la mansarda, iar la etajele intermediare pretul poate fi de 35 400 Euro daca plati cash integral in martie 2017.

Apartamentul are un balcon dispus pe intreaga lungime a apartamentului si permite accesul din living.  Baia este prevazuta cu geam si include cada cu hidromasaj si obiecte sanitare moderne cu garantii de pana la 5 ani.

Standard

Apartament cu 2 camere spatios si curte de aprox 20mp

Structura standard face parte din structurile mult apreciate de vizitatori si proprietari pentru ca are o suprafata de 70 mp si o curte de aprox 20mp. Acest tip de apartament este luminos, primitor si permite accesul pe terasa din living.

Dormitorul are o suprafata de peste 14 mp, livingul 20 mp, bucataria este inchisa si de peste 10mp, apartamentul dispune si de locuri generoase pentru depozitare in interior de 2.6mp.

Acest tip de apartament poate fi contractat incepand cu pretul de 41 500 Euro incluzand toate specificatiile precizate la beneficii.

Profi

2 camere, 70 mp, bloc nou in Brasov

Precum si numele lasa de inteles, aceasta structura este una dintre cele mai bine vanduta, cucereste foarte multe priviri si suflete. Apartamentul este mare, corespunzator repartizat pe o suprafata de 70 mp construiti + 9mp balcon.

Dormitorul are peste 14mp si dispune de acces pe balcon, livingul are aproape 22 mp, bucataria este inchisa si suficient de mare incat sa incapa intreaga familie la masa (12,2 mp!), baia are geam, iar livingul are un design modern potrivit pentru amenajari inedite, la fel ca si dormitorul, cu acces pe balconul de peste 9mp.

Aceasta structura alaturi de toate beneficiile are un pret incepand cu 41 400 Euro la mansarda sau alte etaje de la 41 900 Euro!

Profi +

2 camere, 2 balcoane si loc pt depozitare

Structura de 2 camere profi + regasita in noul ansamblu construit in Brasov, str 13 Decembrie incepand cu luna martie 2017 este cea mai mare, depasind in unele situatii chiar si suprafetele variantele de 3 camere. Aceasta structura avand 77mp construiti si 21mp balcon, existand 2 balcoane.

Dormitorul are aproape 14mp si dispune de acces pe balcon, livingul are 20 mp si are acces pe acelasi balcon (9,2 mp) cu dormitor,  bucataria este inchisa de peste 10 mp si permite accesul pe cel de-al doilea balcon de 13 mp, baia si locul de depozitare sunt generoase de 6,7mp, respectiv 4 mp, ambele avand aerisire si lumina naturala.

Structura Profi+ a fost vanduta integral.

 

 

CORP II, finalizare: vara – toamna 2018

Exista variante de apartamente si in corpul II construit care va avea finalizare cel tarziu in septembrie 2018, momentan aici exista apartamente disponibile si la etaje intermediare, structurile ar fi urmatoarele:

Apartament 2 camere 13 Decembrie

Prima varianta a apartamentelor cu 2 camere este desfasurata pe o suprafata construita de 56mp si are u balcon de 6mp cu acces din living. La intrarea in apartament exista o zona de 30,5mp de open space in care se poate desfasura bucataria si living-ul. Exista chiar si posibilitate de a se inchide bucataria. Dormitorul are o suprafata multumitoare de 12,6mp si permite si amplasarea unui sifonier. Din punct de vedere cardinal acest apartament are soare pe timp de zi, fiind orientat Sud si este pe mijlocul blocului. In situatia acestui apartament veti mai avea 2 vecini pe acelasi palier si pe etaj exista o zona comuna de depozitare. Pentur o identificare mai simpla, acesta ar fi apart nr 2.

Pretul de lista este 38 500 Euro din care s-ar putea face reducerea maxima de

4 000 Euro pentru o plata cash integrala la momentul fudatiei,

deci costul ar fi 34 500 Euro.

 

2 camere spatioase si luminoase

O alta structura de 2 camere mai generoasa ca spatiu ar fi desfasurata pe 66mp + 6mp balcon, fiind apart nr 1. Aceasta structura dispune de living 17,5mp cu acces pe balcon, dormitor 12,6mp si o bucatarie inchisa de 10mp, iar baia este prevazuta cu geam. Avantajul este faptul ca aveti o bucatarie generoasa si veti putea amplasa inclusiv o masa de 4 persoane.

Acest apartament este orientate Sud-Vest, asadar aveti soare de dupa-masa pana in spre apusul soarelui si mare avantaj este ca nu se pot construi alte blocuri care sa va ia luminozitatea.

Acest apartament se regaseste si la etajele intermediare si are un pret de

37 500 Euro pentru plati cash integrale la momentul fundatiei.

 

 

 

Apartament cu 2 camere, bucatarie inchisa si 2 bai

Sunt si apartamente cu 2 camere in corpul II care dispun de 2 bai, bucatarie inchisa, dormitor placut de peste 14mp si living cu acces pe balconul de 7 mp. Acest apartament este dispus catre Est si Sud, asadar aveti soare in doua momente ale zilei.

Apartamentul cu nr 4 mai are inca un singur apartament pe etaj, exista la etajele intermediare si pretul de lista este de 42 900 Euro, pret din care se face o reducere de 5 000 Euro pentru plata 100% la momentul fundatiei, asadar cel mai mic pret pentru aceasta varianta este de 37 900 Euro.

 

 

 

 

Apartament cu 2 camere Brasov – beneficii generale