Apartament cu 2 camere - de la 35 400€

Apartamente cu 2 camere Brasov

Din punct de vedere al apartamentelor cu 2 camere exista 4 structuri principale. Acestea se pot regasi la etaje diferite, iar in functie de etaj pot exista modificari ale balcoanelor, de aceea va recomandam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire in care sa va prezentam toate variantele disponibile.

CORP I: finalizare in primavara 2018
Studio

Studio etajul 4, 55mp construiti, 43 mp utili.
Exista variante si la parter prevazute cu zona de spatiu verde proprie

In situatia in care sunteti in cautarea unui apartament cu 2 camere bine structurat intr-un buget modest,

va recomandam varianta de studio care este desfasurata pe 55mp construiti, fara balcon pentru etajul 4 sau cu o curte in situatia parterului.  Dimineata va trezesc razele soarelui, iar pe parcursul zilei aveti soare in living. Pret: 31 200 Euro pentru etajul 4 si 31 900 Euro pentru parter, aceste preturi includ reducere de 3 000 Euro pentru plata cash integrala la momentul fundatiei. Puteti achizitiona si prin credit bancar, insa se aplica alte preturi.

 

Structura 1, scara B

Apartament cu 2 camere, 57mp construiti, 46,6 mp UTILI + balcon. Etajul 3 sau 4

Apartamentul dispune de 57mp const + 6,3mp balcon. Aceasta varianta de apartament poate avea bucataria inchisa sau open space cu living-ul. O alegere potrivita pentru un  buget restrans. Aceasta structura poate fi achizitionata incepand cu pretul de 34 400 Euro la mansarda, iar la etajul 3 pretul poate fi de 35 400 Euro daca plati cash integral in aprilie sau iinceputul lui mai 2017.

Baia este prevazuta cu geam si include cada cu hidromasaj si obiecte sanitare moderne cu garantii de pana la 5 ani. Acesta apartament se poate achizitiona numai prin plata cash sau credit ipotecar, aplicandu-se pretul de credit.

Apartament parter, scara C

Apartament cu 2 camere spatios si cu o curte proprie de aprox 20mp

Structura standard face parte din structurile mult apreciate de vizitatori si proprietari pentru ca are o suprafata de 70 mp si o curte de aprox 20mp. Acest tip de apartament este luminos, primitor si permite accesul pe terasa din living.

Dormitorul are o suprafata de peste 14 mp, livingul 20 mp, bucataria este inchisa si de peste 10mp, apartamentul dispune si de locuri generoase pentru depozitare in interior de 2.6mp.

Acest tip de apartament poate fi contractat incepand cu pretul de 41 500 Euro incluzand toate specificatiile precizate la beneficii.

Apartament 2 camere scara D

2 camere, 70 mp, bloc nou in Brasov

Aceasta structura este una dintre cele mai bine vanduta, cucereste foarte multe priviri si suflete. Apartamentul este mare, corespunzator repartizat pe o suprafata de 70 mp construiti + 9mp balcon.

Dormitorul are peste 14mp si dispune de acces pe balcon, livingul are aproape 22 mp, bucataria este inchisa si suficient de mare incat sa incapa intreaga familie la masa (12,2 mp!), baia are geam, iar livingul are un design modern potrivit pentru amenajari inedite, la fel ca si dormitorul, cu acces pe balconul de peste 9mp.

Aceasta structura este vanduta integral!

Structura 2, scara B

2 camere, 2 balcoane si loc pt depozitare

Structura de 2 camere profi + regasita in noul ansamblu construit in Brasov, str 13 Decembrie incepand cu luna martie 2017 este cea mai mare, depasind in unele situatii chiar si suprafetele variantele de 3 camere. Aceasta structura avand 77mp construiti si 21mp balcon, existand 2 balcoane.

Dormitorul are aproape 14mp si dispune de acces pe balcon, livingul are 20 mp si are acces pe acelasi balcon (9,2 mp) cu dormitor,  bucataria este inchisa de peste 10 mp si permite accesul pe cel de-al doilea balcon de 13 mp, baia si locul de depozitare sunt generoase de 6,7mp, respectiv 4 mp, ambele avand aerisire si lumina naturala.

Structura 2 din scra B a fost vanduta integral.

 

 

CORP II, finalizare:  toamna 2018

Exista variante de apartamente cu 2 camere si in corpul II care va avea finalizare in septembrie 2018, momentan aici exista apartamente disponibile si la etaje intermediare, structurile ar fi urmatoarele:

Structura 1, scara A

Apartament 2 camere economic, intersectia str. 13 Decembrie cu str. Orizontului

Prima varianta a apartamentelor cu 2 camere este desfasurata pe o suprafata construita de 56mp si are u balcon de 8,5mp cu acces din living. La intrarea in apartament exista o zona de hol in care se poate crea un loc pentru depozitare. Bucataria este de un strict necesar, incat sa se gateasca separat de living. Sufrageria ofera o suprafata de 19mp care va permite desfasurarea si unei zone de dinning. Dormitorul are o suprafata multumitoare de 12,3mp si permite si amplasarea unui sifonier. Din punct de vedere cardinal acest apartament are soare pe timp de zi, fiind orientat Sud si este pe mijlocul blocului. In situatia acestui apartament veti mai avea 2 vecini pe acelasi palier si pe etaj exista o zona comuna de depozitare. Pentur o identificare mai simpla, acesta ar fi apart nr 2.

Pretul de lista este 38 500 Euro din care s-ar putea face reducerea maxima de

3 000 Euro pentru o plata cash integrala la momentul fudatiei,

deci costul ar fi 35 500 Euro.

Acest apartament exista de la etajul 1 pana la ultimul etaj.

 

Structura 2, scara A

Apartament cu 2 camere, 53 mp UTILI + 10mp balcon, cu bucatarie inchisa

 

 

 

O alta structura de 2 camere mai generoasa ca spatiu ar fi desfasurata pe 66mp construiti+ 10mp balcon, avand 53 mp UTILI + 10mp balcon. Aceasta structura dispune de living 18,11mp cu acces pe balcon, dormitor 13,5mp si o bucatarie inchisa de 10mp, iar baia este prevazuta cu geam. Avantajul este faptul ca aveti o bucatarie generoasa si veti putea amplasa inclusiv o masa de 4 persoane.

Acest apartament este orientate Sud-Vest, asadar aveti soare de dupa-masa pana in spre apusul soarelui si mare avantaj este ca nu se pot construi alte blocuri care sa va ia luminozitatea.

Acest apartament se regaseste si la etajele intermediare si are un pret de

38 500 Euro pentru plati cash integrale la momentul fundatiei.

 

 

Apartament 2 camere scara B

Apartament cu 2 camere si 2 bai

 

 

Sunt si apartamente cu 2 camere in corpul II care dispun de 2 bai, bucatarie inchisa, dormitor placut de peste 14mp si living cu acces pe balconul de 7 mp. Acest apartament este dispus catre Est si Sud, asadar aveti soare in doua momente ale zilei.

Apartamentul cu 2 camere din scara B mai are inca un singur vecin pe etaj, exista la etajele intermediare si pretul de lista este de 42 900 Euro, pret din care se face o reducere de 4 000 Euro pentru plata 100% la momentul fundatiei, asadar cel mai mic pret pentru aceasta varianta este de 38 900 Euro.

Acest apartament se poate achizitiona si prin credite bancare, insa aplicandu-se preturile pentru credit bancar!

 

 

 

 

Apartament cu 2 camere Brasov – beneficii generale