Apartament cu 3 camere Brasov - de la 59 900€

Apartamente cu 3 camere
Corp I: primavara 2018
Scara B

Apartament cu 3 camere open space si balcon de 10mp

 • Desfasurat pe o suprafata de 75 mp si 10 mp balcon acest apartament ofera multiple optiuni de amenajare si diferite avantaje. Dormitoarele apartamentelor au 12 si 15mp, living-ul si bucataria peste 24 mp, iar baia 5,5 mp prevazuta cu geam.
 • Apartamentul este ideal pentru familiile cu un copil, dispus de la parter cu curte, pana la mansarda.
 • Inafara avantajului ca acest apartament beneficiaza de un pret apropiat variantelor de 2 camere, beneficiul este ca aveti acces pe balconul de 18mp atat din living cat si din unul dintre dormitoare.
 • Aceasta structura a fost vanduta de la parter pana la mansarda.
Scara A

Una dintre cele mai avantajoase structuri de 3 camere!
3 camere Brasov

 • Apartamentele cu 3 camere standard au o suprafata de 81mp construiti si balcoanele difere intre 10 si 13mp, avand unul sau 2 balcoane, in functie de etaj. De asemenea, aceasta structura vine in ajutorul proprietarului cu o suprafata generoasa pliabila pe mai multe tipuri de amenajare, dispunand atat de varianta open space bucatarie cu living, cat si inchisa.
 • Marele avantaj al apartamentului este pozitionarea cardinala, este expus catre toate cele 3 puncte cardinale care asigura soarele si mai mult decat atat, nu riscati sa se construiasca nimic incat sa va ia lumina naturala si privelistea.
 • In situatia in care apartamentul se rezerva in timp util, veti avea si un loc de parcare pe care il puteti vedea din apartament.
 • Apartamentul dispune de 2 bai, bucatarie inchisa sau deschisa, acces pe balcon din toate incaperile.

Aceasta structura a fost vanduta integral!

Scara C
 • Varianta de pe 13 decembrie aduce 3 camere profi cu balcoane mari si 2 bai

   Structura profi are o suprafata de 86,5 mp construiti + 15mp de balcon. Dormitoarele au 14 si aprox 11 mp, iar bucataria este inchisa peste 10 mp, livingul 20 mp + 2 holuri si 2 bai.

 • Aceasta structura s-a epuizat inca din primele zile, ramanand disponibila la mansarda, conform schitei pe care o vedeti atasata aici.
 • Apartamentul este pozitionat pe mijloc si are acces pe balconul de 15 mp din living, bucatarie si unul dintre dormitoare. Acesta este unul dintre marile avantaje ale apartamentului. Vizitatorii sunt intotdeauna incantati de accesul multiplu pe balcon, mai ales pe un balcon atat de mare care permite a deveni o adevarata terasa de petreceri cu prietenii in timpul verii.

Aceasta structura a fost vanduta integral!

Scara D

Apartament spatios cu 3 camere, bucatarie inchisa de peste 10mp si acces pe balcon multiplu, 2 bai.

 • Structura extrem profi are o suprafata de 93 mp construiti + 22mp de balcon la etajele 1 si 2, iar la etajul 3 are 14mp balcon, mansarda: 9.4mp, iar la parter dispune de curte aprox 50mp. Dormitoarele au aproximativ cate 14 mp fiecare, living 19,5mp, bucatarie inchisa de mai bine de 10mp, 2 bai si un balcon petrimetrial care permite accesul dintr-un dormitor, living si bucatarie, un adevarat rasfat.
 • Apartamentul dispune de soare aproape pe intreaga zi, asadar lumina si caldura naturala nu vor lipsi.
 • Structura a fost vanduta in totalitate. 

 

 

Corp II: finalizare vara – septembrie 2018

 

Scara A

 

 

Prima varianta a apartamentelor cu 3 camere din corpul II este o varianta economica in care bucataria este open space cu living-ul si de aici aveti accesul si pe balcon. Apartamentul dispune de 2 dormitoare, un hol generos in care puteti crea un loc pentru depozitare cu o inaltime de 2,5m si un cuier, iar de aici se face accesul in toate incaperile. Baia apartamentului este de peste 5 mp are geam, obiectele sanitare incluse: lavoar suspendat, vas wc suspendat cu rezervor inglobat in perete, cada cu hidromasaj. Balconul apartamemtului are o latime suficienta incat veti putea amplasa acolo chiar si o masa cu 4 scaune pentru a va petrece timpul in aer liber. Acest apartament este orientata est si sud.

Pentru o identificare usoara a structurii acest plan este al apartamentului nr 3 . Apartamentul este in scara A, avand inca 2 vecini pe etaj.

Toate aceste apartamente sunt vandute. 

 

 

 

 

 

Scara B

Apartament 3 camere spatios, bucatarie inchisa si 2 bai

Varianta cea mai mare de 3 camere din corpul II este desfasurata pe 91 mp si are peste 9 mp balcon. Aceasta structura dispune de 2 bai mari, ambele fiind cu geam, doua dormitoare, living cu acces pe balcon si bucatarie inchisa de aproape 9 mp.

Holul apartamentului este foarte generos, cu siguranta nu va veti simti stramtorat in momentul in care veti intra in apartament, lin cei 10mp veti putea crea si un dulap mare si un cuier spatios.

Balconul are 9mp si asemeni variantelor anterioare o latime generoasa care va va permite amplasarea unei mese sau crearea unor dulapuri metalice.

Apartamentul este izolat si in interior in deajuns de bine, avand majoritatea peretilor cu o grosime de 25cm, de altfel, toti peretii interiori fiind din caramida, conform beneficiilor generale pe care le aveti incluse in mod standard.

Acest apartament il identificam cu numarul 5 si are pretul de 59 900 Euro pentru plata cash integrala la fundatie.

Apartamentele se poate achizitiona si prin Credit Prima Casa sau Ipotecar, contactati-ne pentru mai multe detalii.

Mai sunt 2 apartamente disponibile!

Apartament cu 3 camere Brasov – beneficii generale