Apartament cu 3 camere Brasov - de la 54 900€

Apartamente cu 3 camere

Bloc I: primavara 2018

Vandut integral.

Bloc II: septembrie 2018

 

Scara B

Apartament 3 camere spatios, bucatarie inchisa si 2 bai

Varianta cea mai mare de 3 camere din corpul II este desfasurata pe 91 mp si are peste 9 mp balcon. Aceasta structura dispune de 2 bai mari, ambele fiind cu geam, doua dormitoare, living cu acces pe balcon si bucatarie inchisa de aproape 9 mp.

Holul apartamentului este foarte generos, cu siguranta nu va veti simti stramtorat in momentul in care veti intra in apartament, in cei 10mp veti putea crea si un dulap mare si un cuier spatios.

Balconul are 9mp si asemeni variantelor anterioare o latime generoasa care va permite amplasarea unei mese sau crearea unor dulapuri.

Apartamentul este izolat si in interior in deajuns de bine, avand majoritatea peretilor cu o grosime de 25cm, de altfel, toti peretii interiori fiind din caramida, conform beneficiilor generale pe care le aveti incluse in mod standard.

Acest apartament il identificam cu numarul 5 si are pretul de 59 900 Euro pentru plata cash integrala la inceperea constructiei blocului.

Apartamentele se pot achizitiona si prin Credit Prima Casa sau Ipotecar, contactati-ne pentru mai multe detalii.

Mai este numai un apartament disponibil pentru finalizare in septembrie 2018!

Bloc III, finalizare: iunie 2019

Apartamentul 9

 • Structura apartamentului 9 reprezinta un apartament cu 3 camere de 71 mp construiti + balcon intre 11 si 14mp.
 • Acest apartament se regaseste de la parter pana la ultimul etaj si exista mai multe structuri asemanatoare pe acelasi etaj.
 • Apartamentul este pe mijlocul blocului si are vedere pe doua parti, avand chiar si doua balcoane cu vederi diferite.
 • Soarele va fi prezent zilnic pe parcursul zilei, mai ales in zona dormitorului mare si a living-ului.
 • Apartamentul este locuinta potrivita inclusiv pentru o familie care considera necesara o bucatarie total delimitata fata de living, veti putea gati fara teama ca va ajunge mirosul in tot apartamentul.
 • Pentru platile integrale la fundatie acest apartament are costul de 54 900 Euro.
 • Aceasta structura de apartament o veti regasi chiar si la parterul blocului si va ofera avantajul unei curti proprii.
 • Apartamente noi Brasov, 3 camere, 71mp + 11mp balcon

  Apartamentul 1

 • Structura cea mai dorita a apartamentelor cu 3 camere este reprezentata de apartamentul 1. Acest apartament se regaseste de la parter pana la etajul 5 si are o suprafata construita de 106 mp + balcon 45,8 mp.
 • Balconul apartamentului este extraordinar de spatios si faciliteaza accesul din fiecare incapere. Latimea acestuia permite sa va amenajati o zona de relaxare foarte placuta, locul ideal de a va petrece timpul liber.
 • Apartamentul are 2 bai, un loc pentru depozitare, o bucatarie generoasa de 13mp, living de 21 mp si dormitoare de aproximativ 13 mp. Asadar, fiecare incapere luata individual ofera spatiu suficient, iar adevaratul bonus este chiar marele balcon.
 • Orientarea cardinala a apartamentului este foarte benefica, SUD, plus de asta aveti asigurata o vedere ampla spre Brasov si frumoasele forme de relief din imprejurimile orasului.
 • Pretul pentru plata cash integrala la fundatia blocului este de 72 900 Euro, aveti si avantajul de a putea achita in rate la dezvoltator pana in octombrie 2018 sau realizarea unui credit bancar avantajos pentru tine.
 • Apartament cu 3 camere, 106mp + 45.8mp balcon

Apartament cu 3 camere Brasov – beneficii generale