Apartament cu o camera – Garsoniere noi Brasov - de la 32 900€

Garsoniera dispusa pa parterGarsoniere noi Brasov
Garsoniera in Brasov, str 13 Decembrie
 • Noul proiect incepe a se construi din luna aprilie, acolo avem variante diversificate pentru structurile de garsoniere. Garsonierele exista atat la parter si beneficiaza de spatiu verde, cat si la etajele superioare. Mai jos regasiti o parte a structurilor de garsoniere disponibile in noul proiect.

 

CORP I, primavara 2018

Garsoniera profi

Garsoniera profi in bloc nou, Brasov

 • Apartamentele cu o camera de tip profi dispun de 52mp construiti + aproximativ 12mp de curte. Aceasta varianta este numai una singura si este dispusa la parter.
 • Garsoniera dispune de doua locuri de depozitare special amenajate in interiorul apartamentului, o baie generoasa prevazuta cu geam, bucatarie inchisa de aproape 11mp si living aprox 20mp cu acces pe terasa si spatiu verde.
 • Avantajul este ca bucataria este atat de mare incat puteti servi si masa acolo, nu este un spatiu ingust in care nu puteti face nimic altceva decat o ameajare sumara a electrocasnicelor pentru gatit.
 • Datorita faptului ca apartamentul este situat la parter beneficiati de o izolatie suplimentara sub sapa apartamentului.  Aceasta structura a fost deja vanduta.

 

 

 

 

Garsoniera scara A

 • Garsoniera spatioasa la parter cu spatiu verde inclus

  Garsoniera din scara A este una singura si este dispusa la parter beneficiind si de zona cu spatiu verde cu acces din apartament.

 • Apartamentul cu o camera are 52,5mp construiti + curte. In alcatuirea apartamentului regasim bucataria inchisa de peste 11mp, baia cu aerisire naturala (geam), loc de depozitare (3 mp) si livingul de 19mp cu acces in curte.
 • Acesta garsoniera in bloc nou in Brasov are o orientare foarte buna, cu vedere diferita din bucatarie fata de cea din living si cu soare conform punctelor cardinale: Est si Vest.
 • Pentru vederea din living a garsonierei nu puteti fi surprinsi pe viitor de constructia altor cladiri care sa va acapareze privelistea existenta.
 • O structura foarte asemanatoare exista si in scara D a blocului.

Aceasta structura a fost deja vanduta.

 

 

Garsoniera scara B, garsoniere noi Brasov

 • Living de 16mp amenajat in Apartamente Sanpetru.
  Garsoniera

 • Garsoniera profi din scara B este la parter, ceea ce ii aduce un confort sporit prin curtea pe care o aveti in spatele blocului. Pozitionarea acestei curti ofera o intimitate mai mare si are o suprafata de aproximativ 20mp. Accesul din curte va fi creat din bucatarie, iar zona va fi cu gazon si delimitata de gard viu. Plus de asta, veti avea act de proprietate pentru aceasta curte.
 • Garsoniera este cu adevarat mare, dispunand de o suprafata UTILA de 49 mp + curtea. Baia garsonierei este prevazuta cu geam si este si un loc de depozitare de 5mp.
 • Planul pentru garsoniera spatioasa este cel prezentat mai jos:

  Garsoniera generoasa cu loc pentru depozitare, curte aprox 20mp

  Aceasta structura a fost vanduta!

   

  Studio, scara C

  Studio etajul 4, 55mp construiti, 43 mp utili.
  Exista variante asemanatoare si la parter prevazute cu zona de spatiu verde proprie

  In situatia in care sunteti in cautarea unui apartament cu 2 camere bine structurat intr-un buget modest,

  va recomandam varianta de studio care este desfasurata pe 55mp construiti, fara balcon pentru etajul 4 sau cu o curte in situatia parterului.  Dimineata va trezesc razele soarelui, iar pe parcursul zilei aveti soare in living. Pret: 32 900 Euro pentru etajul 4, acest pret include reducerea de 2 000 Euro pentru plata cash integrala la momentul fundatiei. Puteti achizitiona si prin credit bancar, insa se aplica alte preturi.

  Singura disponibilitate pentru garsoniera sau studio!

   

  CORP II, toamna 2018

  Garsoniera scara A

 • Garsoniera open space de la 26 500 Euro

  In corpul II cu finalizare in toamna anului 2018 exista numai 2 garsoniere, ambele dispuse la parter. O prima varianta ar fi cea prevazuta cu open space, conform schitei prezentate.

 • Va reamintim ca nu exista beciuri pentru a va tine rece si se pune polistiren sub placa blocului pentru a se diminua transferul termic intre sol si apartament.
 • Avantajul structurii este ca dispune de un hol generos in care veti putea crea un loc pentru depozitare.
 • In baie aveti incluse obiectele sanitare si vor fi utilitatile necesare pentru montarea masinii de spalat (apa, curent, scurgere).
 • Structura a fost deja epuizata. 

     Garsoniera scara B, apartamente noi Brasov

O alta varianta de garsoniera disponibila in corpul II cu finalizare in toamna anului 2018 este cea din scara B. Aceasta garsoniera este desfasurata de 49 mp, avans 40mp utili si curte de aproximativ 15mp. Pentru aceasta curte veti avea accesu creat de noi, din apartament si va fi amenajata cu gazon, delimitata de gard viu.

Garsoniera spatioasa, 49mp construiti, 40mp UTILI + curte

 • Puncte forte:

*baie cu geam

*bucatarie inchisa

*loc de depozitare

*orientare cardinala spre soare, sud

Structura epuizata. 

Beneficii generale