Cum se poate ajunge la noi – Apartamente de vanzare Brasov

Localizarea proiect nou, Brasov

  • Proiectul actual este la intersectia strazilor: Orizontului cu 13 Decembrie. Aceasta localizare este chiar la intrarea in Brasov, langa un alt ansamblu rezidential conturat in  anul 2016.
  • Nu există nicio restrictie din punct de vedere al facilitatilor. Tot ceea ce se doreste este in apropiere: mall-ul Coresi, statie de autobuz RAT, restaurant, benzinarie, loc de joacă pentru copii, iar accesul este asfaltat.
  • Aceste apartamente de vanzare din Brasov nu vor fi lipsite de spatiu verde si zone aerisite, iar locurile de parcare nu aduc costuri suplimentare, aveti locul de parcare gratuit si garantat, nu e necesar sa riscati parcarea masinii intr-o zona nesigura sau pe domeniul public unde exista posibilitatea de a fi chiar si amendati.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sanpetru, revin cu un proiect si mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafata verde si cele mai mari si multe spatii de relaxare pentru locatari: PISCINA, GRADINI cu sezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu semineu, si chiar si teren de tenis si volei, disponibile pentru toti locatarii si invitatii lor. Zona de relaxare se va desfasura pe o suprafata de  2 000 mp!

750 de apartamente in peste 56.000 de mp de teren.

BRASOV, Intersectia strazilor: 13 Decembrie si Orizontului.