De ce tocmai noi ? – Apartamente noi in Brasov

  • Noi oferim apartamente noi in Brasov cu suprafete cu adevarat utile cuprinse intre 36 si 84 mp si balcoane  a caror suprafete ajung pana la 45.8 mp. Balcoanele noastre nu sunt doar pentru a fi, ele sunt pentru a se folosi! Proprietarii apartamentelor au inclusiv balansoare pe balcon sau cel putin, fotolii cu masuta pentru a servi masa in aer liber.
  • Ne diferentiem prin terasa amenajata cu Jacuzzi si baldachin, aici au acces toti locatarii blocului, asadar daca prietenii sau rudele sunt in vizita stiti deja locul unde veti face gratarul si veti servi masa!
  • Terasele blocurilor sunt animate in fiecare seara de vara, proprietarii se intalnesc, socializeaza si admira imprejurimile. Jacuzziul beneficiaza de sistem de incalzire al apei, de leduri colorate si radio incorporat. Tu alaturi de prietenii tai trebuie sa aduceti numai spuma si spumantul!
  • Spunem NU taxelor administrative. Se formeaza o asociatie a locatarilor, iar prin aceasta veti contracta firmele dorite de catre voi pentru mentinerea gazonului, spatiului verde si curateniei. Nu exista taxe ascunse sau impuse de noi ca dezvoltator.
  • Toate aceste beneficii alaturi de locul de parcare inclus vor insoti apartamentul tau.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sanpetru, revin cu un proiect si mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafata verde si cele mai mari si multe spatii de relaxare pentru locatari: PISCINA, GRADINI cu sezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu semineu, si chiar si teren de tenis si volei, disponibile pentru toti locatarii si invitatii lor. Zona de relaxare se va desfasura pe o suprafata de  2 000 mp!

750 de apartamente in peste 56.000 de mp de teren.

BRASOV, Intersectia strazilor: 13 Decembrie si Orizontului.