De ce tocmai noi ? – Apartamente noi in Brasov

  • Noi oferim apartamente noi in Brasov cu suprafete cu adevarat utile cuprinse intre 40 si 100 mp si balcoane  al caror suprafata depaseste 10mp pentru orice tip de apartament. Balcoanele noastre nu sunt doar pentru a fi, ele sunt pentru a se folosi! Proprietarii apartamentelor au inclusiv balansoare pe balcon sau cel putin, fotolii cu masuta pentru a servi masa in aer liber.
  • Ne diferentiem prin terasa amenajata cu Jacuzzi si baldachin, aici au acces toti locatarii blocului, asadar daca prietenii sau rudele sunt in vizita stiti deja locul unde veti face gratarul si veti servi masa!
  • Terasele blocurilor sunt animate in fiecare seara de vara, proprietarii se intalnesc, socializeaza si admira imprejurimile. Jacuzziul beneficiaza de sistem de incalzire al apei, de leduri colorate si radio incorporat. Tu alaturi de prietenii tai trebuie sa aduceti numai spuma si spumantul!
  • Spunem NU taxelor administrative. Se formeaza o asociatie a locatarilor, iar prin aceasta veti contracta firmele dorite de catre voi pentru mentinerea gazonului, spatiului verde si curateniei. Nu exista taxe ascunse sau impuse de noi ca dezvoltator.
  • Toate aceste beneficii alaturi de locul de parcare inclus vor insoti apartamentul tau cu o suprafata de 47, 69, 94 sau 114 mp + un balcon de 11 mp, indiferent de tipul apartamentului!

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

parc-bloc

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sanpetru, revin cu un proiect si mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafata verde si cele mai mari si multe spatii de relaxare pentru locatari: PISCINA, GRADINI cu sezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu semineu, si chiar si teren de tenis si baschet, disponibile pentru toti locatarii si invitatii lor.

1500 de apartamente in peste 56.000 de metri patrati de teren.

BRASOV, strada 13 decembrie, nr 108 B.