Blocurile p+3 finalizate

Prezentarea proiectului

Proiect actual: 13 Decembrie, Brasov

Apartamente brasov, proiect nou, Vivamus

 • Noul proiect va fi desfasurat chiar la intrare in Brasov, pe strada 13 Decembrie. Oferim spre vanzare de la garsoniere pana la varaiante de 3 camere. Toate structurile de apartamente sunt cu adevarat spatioase si beneficiaza de balcoane de pana la 33 mp, iar cele de la parter de curte de aproximativ 50mp cu acces din terasa apartamentului.
 • Complexul va dispune de o zona de spatiu verde foarte mare. Aceasta va fi destinata relaxarii si socializarii si va fi amenajata cu baldachine, semineu, gratar, teren de basket si nu numai.
 • Vom incepe constructia in luna aprilie 2017, iar rezervarile au inceput din luna ianuarie. O parte din structuri s-au vandut in procent de 50% numai in luna ianuarie, asadar, daca intentionezi sa achizitionezi un apartament, nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!
 • In anul 2017 vom construi primul bloc care va fi in forma de L pe o structura de P + 4 etaje, precum sa remarca in poza. In majoritatea situatiilor sunt numai cate 2 apartamente pe nivel.

 

Proiectul finalizat in Sanpetru

 • Apartamente Sanpetru ofera posibilitatea de a deveni proprietarul unui apartament de lux într-o zonă ideală apropiată de necesităţile cotidiene, dar în acelaşi timp, liniştea şi aerul curat predomină.

  Blocurile p+3 finalizate

  Blocurile p+3 finalizate in Sanpetru

 • Blocurile sunt situate într-un cartier nou din Sânpetru, apropiat de intrarea dinspre Braşov, fiind nevoie doar de 4,5 minute pentru a ajunge în oras.
 • Ţinând cont de faptul că nu îşi permite oricine o casă nouă noi ne-am hotărât să oferim apartamente cu un spaţiu adevărat util, iar pentru ca sentimentul de libertate să fie în totalitate îndeplinit oferim chiar şi terasa amenajată de pe bloc şi parcele de 30 mp în spatele blocului, toate acestea intr-o balanta perfecta a calitatii si costurilor.
 • Noi oferim de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere în blocuri modern structurate P +  2 nivele și P + 3 nivele, mai mult decât atât, beneficiaţi de locul de parcare inclus în preţ şi acces la terasa belvedere cu jacuzzi, baldachin şi privelişte spre munţii Tâmpa şi Postăvarul.
 • Pana in momentul de fata am dat in folosinta 4 blocuri, in care disponibilitatea se rezuma numai la o garsoniera.
 • Proprietarii sunt in totalitate multumiti si incantati de tot ceea ce beneficiaza si cu adevarat indragostiti de zona si de design-ul apartamentelor si blocurilor. Importante dovezi pentru acestea sunt recomandarile venite din partea celor ce s-au mutat sau au achizitionat apartamente in ansamblul nostru.
 • Feedback-ul pozitiv primit din partea proprietarilor ne-a incurajat pentru a continua proiectul, insa de data aceasta cu amplasament in Brasov, pe strada 13 Decembrie. Rezervarile au inceput inca din luna ianuarie 2017, iar noi avem in plan de a preda primele apartamente chiar la sfarsitul anului 2017.

 

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

parc-bloc

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sanpetru, revin cu un proiect si mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafata verde si cele mai mari si multe spatii de relaxare pentru locatari: PISCINA, GRADINI cu sezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu semineu, si chiar si teren de tenis si baschet, disponibile pentru toti locatarii si invitatii lor.

1500 de apartamente in peste 56.000 de metri patrati de teren.

BRASOV, strada 13 decembrie, nr 108 B.