Blocurile p+3 finalizate

Prezentarea proiectului

Proiect actual: 13 Decembrie intersectie cu Orizontului, Brasov

Apartamente Brasov, proiect nou, Vivamus

 • Actualul proiect se desfasoara chiar la intrare in Brasov, pe strada 13 Decembrie. Oferim spre vanzare de la garsoniere pana la variante de apartamente cu 4 camere. Toate structurile de apartamente sunt cu adevarat spatioase si beneficiaza de balcoane de pana la 46 mp, iar proprietarii apartamentelor de la parter au posibilitatea de a cumpara curte proprie de pana la 30 mp cu acces din balcon.
 • Complexul va dispune de o zona de spatiu verde foarte mare, 2 000 mp. Aceasta va fi destinata relaxarii si socializarii si va fi amenajata cu baldachine, semineu, gratar, teren de tenis/volei si nu numai.
 • Constructia primului bloc se va finaliza in primavara lui 2018 si este vandut integral, mai exista un numar restrans de disponibilitati pentru blocul cu finalizare in septembrie 2018, asadar, daca intentionezi sa achizitionezi un apartament, nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne! Acum am pus spre vanzare faza II a dezvoltarii, pe strada Orizontului cu termen de finalizare in iunie 2019.
 • Pentru faza II a dezvoltarii blocurile vor fi P + 6 etaje si vor aduce avantajul platii in rate direct la dezvoltator pana in octombrie 2019.

 

Proiectul finalizat in Sanpetru

 • Apartamente Sanpetru ofera posibilitatea de a deveni proprietarul unui apartament de lux într-o zonă ideală apropiată de necesităţile cotidiene, dar în acelaşi timp, liniştea şi aerul curat predomină.

  Blocurile p+3 finalizate

  Blocurile p+3 finalizate in Sanpetru

 • Blocurile sunt situate într-un cartier nou din Sânpetru, apropiat de intrarea dinspre Braşov, fiind nevoie doar de 4,5 minute pentru a ajunge în oras.
 • Ţinând cont de faptul că nu îşi permite oricine o casă nouă noi ne-am hotărât să oferim apartamente cu un spaţiu adevărat util, iar pentru ca sentimentul de libertate să fie în totalitate îndeplinit oferim chiar şi terasa amenajată de pe bloc şi parcele de 30 mp în spatele blocului, toate acestea intr-o balanta perfecta a calitatii si costurilor.
 • Noi oferim de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere în blocuri modern structurate P +  2 nivele și P + 3 nivele, mai mult decât atât, beneficiaţi de locul de parcare inclus în preţ şi acces la terasa belvedere cu jacuzzi, baldachin şi privelişte spre munţii Tâmpa şi Postăvarul.
 • Pana in momentul de fata am dat in folosinta 4 blocuri, acestea fiind vandute in totalitate.
 • Proprietarii sunt multumiti si incantati de tot ceea ce beneficiaza si cu adevarat indragostiti de zona si de design-ul apartamentelor si blocurilor. Importante dovezi pentru acestea sunt recomandarile venite din partea celor ce s-au mutat sau au achizitionat apartamente in ansamblul nostru.
 • Feedback-ul pozitiv primit din partea proprietarilor ne-a incurajat pentru a continua proiectul, insa de data aceasta cu amplasament in Brasov, pe strada 13 Decembrie. Rezervarile au inceput inca din luna ianuarie 2017, iar noi avem in plan predarea primului bloc in primavara 2018, al 2-lea bloc cu un numar restrans de disponibilitati va fi predat in septembrie 2018 si al 3-lea bloc va fi finalizat in iunie 2019.

 

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sanpetru, revin cu un proiect si mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafata verde si cele mai mari si multe spatii de relaxare pentru locatari: PISCINA, GRADINI cu sezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu semineu, si chiar si teren de tenis si volei, disponibile pentru toti locatarii si invitatii lor. Zona de relaxare se va desfasura pe o suprafata de  2 000 mp!

750 de apartamente in peste 56.000 de mp de teren.

BRASOV, Intersectia strazilor: 13 Decembrie si Orizontului.