Finisajul este alegerea ta – Locuinte in Brasov

Locuinte in Brasov. Noua ta locuinţă va fi definită pe deplin de gusturile,

Baie cu obiecte sanitare standard, gresie si faianta conform alegerilor proprietarilor

dorintele si stilul tau de viata!

  • O importanta diferenta intre noi si ofertele altor dezvoltatori imobiliari consta in faptul caputeti alege finisajele interioare referitoare la gresie, faianta si parchet intr-un anumit buget din magazine de renume de pe piata de constructii a Romaniei. Ca drept urmare, nu veti avea o paleta de culori intre care puteti alege sau un numar restrans de optiuni, aveti raioane intregi pentru a putea alege exact ceea ce este conform gusturilor si intereselor dumneavoastra.
  • Bugetul oferit va permite sa amenajati apartamente foarte frumoase, apropiate celor din revistele de specialitate.
  • Asadar, veti alege finisaje in tocmai conform visurilor dumneavoastra, fara sa existe vreo indoiala a calitatii acestora!

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

parc-bloc

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sanpetru, revin cu un proiect si mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafata verde si cele mai mari si multe spatii de relaxare pentru locatari: PISCINA, GRADINI cu sezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu semineu, si chiar si teren de tenis si baschet, disponibile pentru toti locatarii si invitatii lor.

1500 de apartamente in peste 56.000 de metri patrati de teren.

BRASOV, strada 13 decembrie, nr 108 B.