Liniste si confort – Apartamente Brasov

Apartamente 13 Decembrie, Brasov – asiguram o dezvoltare si a spatiilor verzi !

  • Deoarece dezvoltarea actualului proiect cu localizare pe str Orizontului, Brasov va fi unul de lunga durata si extinderea va fi una vizibila pe parcursul anilor, ne vom ocupa in detaliu si de zona verde oferind o zona de confort si liniste.
  • In complexul nostru vom amenaja zone facile relaxarii in familie si socializarii.
  • Amenajare zonei de relaxare va consta in teren de volei si tenis, gratar si semineu, sezlonguri, zona verde pe o suprafata de 2 000 mp.
  • Dovada faptului ca investim si in zona de relaxare sunt cele 4 blocuri din Sanpetru finalizate care au amenajata de catre noi o zona de relaxare cu jacuzzi, baldachin, gratar si sezlonguri.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sanpetru, revin cu un proiect si mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafata verde si cele mai mari si multe spatii de relaxare pentru locatari: PISCINA, GRADINI cu sezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu semineu, si chiar si teren de tenis si volei, disponibile pentru toti locatarii si invitatii lor. Zona de relaxare se va desfasura pe o suprafata de  2 000 mp!

750 de apartamente in peste 56.000 de mp de teren.

BRASOV, Intersectia strazilor: 13 Decembrie si Orizontului.