Proiecte pentru viitor – Blocuri noi Brasov

Proiecte pentru viitor – Blocuri noi Brasov

  • Vom pune în vânzare peste  750 de apartamente, ceea ce se va desfasura pe mai bine de 56 000 mp de teren in care vom realiza un complex residential cu un design modern, atrăgător si nelipsit de spatii de relaxare, zone verzi si locuri de parcare.
  • Apartamentele le punem spre vanzare in functie de etapa de dezvoltare, in acest mod, oricand veti cumpara, veti avea ocazia de a vedea o parte din cele deja construite si finalizate sau in curs de finalizare.
  • De asemenea, în toate proiectele noastre ne vom diferenţia prin spaţiul util mare, calitatea lucrărilor si posibilitatea alegerii finisajelor. 

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sanpetru, revin cu un proiect si mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafata verde si cele mai mari si multe spatii de relaxare pentru locatari: PISCINA, GRADINI cu sezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu semineu, si chiar si teren de tenis si volei, disponibile pentru toti locatarii si invitatii lor. Zona de relaxare se va desfasura pe o suprafata de  2 000 mp!

750 de apartamente in peste 56.000 de mp de teren.

BRASOV, Intersectia strazilor: 13 Decembrie si Orizontului.