Spatiul util si calitatea – Apartamente de calitate Brasov

Calitatea este prioritatea! Nu oferim servicii şi produse neavatajoase pentru clientul nostru. Toate materialele şi serviciile folosite sunt de înaltă clasă conform dorinţelor cumpărătorilor, calitativ, aspectuos si durabil.

Construcţia este realizată cu cele mai bune material, precum:

  • cărămidă de 30, 25 si 12.5cm atât pentru pereţii exteriori cât şi pentru cei interiori, neexistând pereti despartitori din riggips.
  • polistirenul nu doar că este de grosime optima, 10 centimetri, dar are şi o conductivitate termică de 0.036 w/m2k ceea ce reprezintă un maxim al „protecţiei” termice
  • geamurile termopan au profile cu 6 camere, feronerie Roto, iar sticla este tratată cu cel mai nou concept în materie de izolaţie termică şi fonică, denumit 4S (4 seasons). Vara nu permite transferul căldurii şi a razelor solare spre interior, iar în anotimpul rece oferă un grad de izolaţie termică mult superior tratamentelor mai vechi pentru sticlă. In oferta standard sunt incluse sistemele de microventilatie si antiefractie.
  • usa de termopan cu interfon touchscreen pentru accesul in scara blocului, incat nivelul de siguranta sa fie ridicat
  • usi metalice cu un design deosebit pentru intrarea in apartament
  • usile din interiorul apartamentelor au tocul rotunjit si sunt importate din Polonia, usi Classen
  • casa scarii este spatioasa, placata cu granit si balustrada din inox, dispune de geamuri mari pentru a oferi lumina naturala din abundenta si exista lampi moderne cu senzori pentru un consum minim si o eficienta maxima
  • proprietarul isi alege gresia, faianta si parchetul dorite din depozitele magazinelor, nu dintr-o gama limitata
  • baia mare beneficiaza de cada cu hidromasaj si obiecte sanitare moderne, precum: vas de wc suspendat cu rezervor inglobat in perete, blat si lavoar suspendate, baterii cu 5 ani garantie.

Apartamente de calitate Brasov. Toate produsele montate beneficiaza de garantii intre 2 si 10 ani.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sanpetru, revin cu un proiect si mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafata verde si cele mai mari si multe spatii de relaxare pentru locatari: PISCINA, GRADINI cu sezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu semineu, si chiar si teren de tenis si volei, disponibile pentru toti locatarii si invitatii lor. Zona de relaxare se va desfasura pe o suprafata de  2 000 mp!

750 de apartamente in peste 56.000 de mp de teren.

BRASOV, Intersectia strazilor: 13 Decembrie si Orizontului.