Terasa si spatiul verde pot fi ale tale – Apartamente in Brasov

Terasa si spatiul verde – Apartamente in Sanpetru
  • Ne diferentiem prin multiple aspect enumerate in lista beneficiilor, insa unul dintre acestea ne acorda o garantie a originalitatii: jacuzziul si baldachinul de pe terasa superioara a blocurilor noastre deja finalizate in Sanpetru.
  • Terasa cu beldevere este locul ideal pentru relaxare, fie zi sau noapte, primavara, vara sau toamna!
  • Terasa are o suprafata de aproximativ 800mp si este destinata tuturor proprietarilor!
  • Acesta a fost inclusiv locul ideal pentru a admira artificiile in nouate de revelion.
Terasa si spatiul verde – Proiect nou in Brasov
  • In primul rand, v asteptam in vizita pentru a putea aprecia cele mai sus mentionate. In acest mod, veti capata incredere in noi si in faptul ca vom fi de cuvant si in noul proiect care va fi desfasurat in Brasov, strada 13 Decembrie.
  • Desfasurarea noului proiect pe 56 000 mp de teren va oferi proprietarilor o gradina proprie a complexului dedicata pentru relaxare cu semineu, gratar, baldachine si teren de basket.
  • Proprietarii apartamentelor de la parter vor avea avantajul unor parcele proprii cu acces chiar de pe terasa apartamentului. Asadar, va veti simti ca la casa mult visata in care nu lipsesc finisajele dorite si nici spatiul verde.
  • Noul proiect de pe 13 Decembrie va fi o continuare a ceea ce am dezvoltat deja in Sanpetru sub sigla: Apartamente Sanpetru.
beneficii generale

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sanpetru, revin cu un proiect si mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafata verde si cele mai mari si multe spatii de relaxare pentru locatari: PISCINA, GRADINI cu sezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu semineu, si chiar si teren de tenis si volei, disponibile pentru toti locatarii si invitatii lor. Zona de relaxare se va desfasura pe o suprafata de  2 000 mp!

750 de apartamente in peste 56.000 de mp de teren.

BRASOV, Intersectia strazilor: 13 Decembrie si Orizontului.