Vivamus Park Residence - Apartamente noi Brasov | Apartament 2 camere Brasov, Garsoniera Brasov, Garsoniere noi Brasov, Garsoniera de vanzare, Apartamente ieftine de vanzare Brasov

Vivamus Park Residence - Apartamente noi Brasov | Apartament 2 camere Brasov, Garsoniera Brasov, Garsoniere noi Brasov, Garsoniera de vanzare, Apartamente ieftine de vanzare Brasov

Apartamente în Brașov !

Vivamus Park Residence by Apartamente Sânpetru. Prețuri obișnuite pentru suprafețe neobișnuit de mari !

Vezi detalii

Slide background

Apartamente de vânzare în Brașov

Oferim apartamente de vânzare în Brașov – Terasa cu belvedere, relaxare și eleganță !

Vezi detalii

Slide background

Apartamente ieftine in Brasov

Apartamente ieftine în Brașov, situate într-o zonă liniștită, apartamentele sunt aproape de orice necesitate cotidiană.

Vezi detalii

 

Bine ati venit!

 

Proiect finalizat: Apartamente Sânpetru

Proiect actual: intersecția străzilor 13 Decembrie și Orizontului, Brașov

Noi am oferit de la garsoniere până la apartamente cu 4 camere în blocuri modern structurate P + 2 nivele și P + 3 nivele în Sânpetru. Proprietarii au acces la terasa belvedere de pe bloc cu jacuzzi, baldachin şi privelişte spre munţii Tâmpa şi Postăvarul.

Ne diferențiem prin aspectele enumerate în lista beneficiilor, însă unul dintre acestea ne acordă o garanție a originalității: jacuzzi-ul și baldachinul de pe terasa superioară a blocurilor !

Și în proiectul actual din Brașov păstrăm ineditul în ceea ce privește zona de relaxare dedicată proprietarilor. În actualul proiect va exista o zonă de spațiu verde neobișnuit de mare, 2 000 mp, conform timpurilor actuale. Zona verde va include: șemineu cu funcție de grătar, baldachine și teren de tenis cu funcție de volei.

Pentru mai multe detalii ne găsiți la biroul de vânzări de la intersecția străzilor 13 Decembrie și Orizontului, ieșirea din Brașov spre Sânpetru.

Apartamente

Proiectul nostru

Proiect actual: 13 Decembrie intersecție cu Orizontului, Brașov

 • Actualul proiect se desfășoară chiar la intrare în Brașov, pe strada Orizontului, intersecție cu 13 Decembrie. Oferim spre vânzare de la garsoniere până la variante de apartamente cu 3 camere. Toate structurile de apartamente sunt cu adevărat spațioase și beneficiază de balcoane de până la 44 mp, iar proprietarii apartamentelor de la parter au posibilitatea de a cumpăra curte proprie de până la 30 mp cu acces din balcon.
 • Complexul va dispune de o zonă de spațiu verde foarte mare, 2 000 mp. Aceasta va fi destinată relaxării și socializării și va fi amenajată cu baldachine, șemineu, grătar, teren de tenis/volei și nu numai.
 • Din faza I a dezvoltării, fac parte 2 blocuri P+4, ambele fiind vândute integral. În continuare am pus spre vânzare faza II a dezvoltării, pe strada Orizontului, cu termen de finalizare în MAI 2020.
 • Pentru faza II a dezvoltării blocurile vor fi P + 6 etaje și vor aduce avantajul plății în rate direct la dezvoltator până în MAI 2020.

 

Proiectul finalizat în Sânpetru

 • Apartamente Sânpetru oferă posibilitatea de a deveni proprietarul unui apartament de lux într-o zonă ideală apropiată de necesităţile cotidiene, dar în acelaşi timp, liniştea şi aerul curat predomină.

  Blocurile p+3 finalizate

  Blocurile P+3 finalizate în Sânpetru

 • Blocurile sunt situate într-un cartier nou din Sânpetru, apropiat de intrarea dinspre Braşov, fiind nevoie doar de 4,5 minute pentru a ajunge în oraș.
 • Ţinând cont de faptul că nu îşi permite oricine o casă nouă noi ne-am hotărât să oferim apartamente cu un spaţiu adevărat util, iar pentru ca sentimentul de libertate să fie în totalitate îndeplinit oferim chiar şi terasa amenajată de pe bloc şi parcele de 30 mp în spatele blocului, toate acestea intr-o balanță perfectă a calității și costurilor.
 • Noi oferim de la garsoniere până la apartamente cu 4 camere în blocuri modern structurate P + 2 nivele și P + 3 nivele. Mai mult decât atât, beneficiaţi de locul de parcare inclus în preţ şi acces la terasa belvedere cu jacuzzi, baldachin şi privelişte spre munţii Tâmpa şi Postăvarul.
 • Până în momentul de față am dat în folosință 4 blocuri, acestea fiind vândute în totalitate.
 • Proprietarii sunt mulțumiți și încântați de tot ceea ce beneficiază și cu adevărat îndrăgostiți de zona și de design-ul apartamentelor și blocurilor. Importante dovezi pentru acestea sunt recomandările venite din partea celor ce s-au mutat sau au achiziționat apartamente în ansamblul nostru.
 • Feedback-ul pozitiv primit din partea proprietarilor ne-a încurajat pentru a continua proiectul, însă de data aceasta cu amplasament în Brașov, pe strada 13 Decembrie. Rezervările au început încă din luna ianuarie 2017 pentru blocurile 1 și 2 care sunt vândute integral și de la începutul anului 2018 pentru cel de-al 3-lea bloc cu finalizare în MAI 2019.

 

Localizarea proiect nou, Brașov

 • Proiectul actual este la intersecția străzilor: Orizontului cu 13 Decembrie. Această localizare este chiar la intrarea în Brașov, lângă un alt ansamblu rezidențial conturat în anul 2016.
 • Nu există nicio restricție din punct de vedere al facilităților. Tot ceea ce se dorește este în apropiere: mall-ul Coresi, stație de autobuz RAT, restaurant, benzinărie, loc de joacă pentru copii, iar accesul este asfaltat.
 • Aceste apartamente de vânzare din Brașov nu vor fi lipsite de spațiu verde și zone aerisite, iar locurile de parcare nu aduc costuri suplimentare, aveți locul de parcare gratuit și garantat, nu e necesar să riscați parcarea mașinii într-o zonă nesigură sau pe domeniul public unde există posibilitatea de a fi chiar și amendați.

Calitatea este prioritatea ! Nu oferim servicii şi produse neavatajoase pentru clientul nostru. Toate materialele şi serviciile folosite sunt de înaltă clasă conform dorinţelor cumpărătorilor, calitativ, aspectuos și durabil.

Construcţia este realizată cu cele mai bune materiale, precum:

 • cărămidă de 30, 25 si 12.5 cm atât pentru pereţii exteriori cât şi pentru cei interiori, neexistând pereți despărțitori din riggips.
 • polistirenul nu doar că este de grosime optimă, 10 centimetri, dar are şi o conductivitate termică de 0.036 w/m2k ceea ce reprezintă un maxim al „protecţiei” termice.
 • geamurile termopan au profile cu 6 camere, feronerie Roto, iar sticla este tratată cu cel mai nou concept în materie de izolaţie termică şi fonică, denumit 4S (4 seasons). Vara nu permite transferul căldurii şi a razelor solare spre interior, iar în anotimpul rece oferă un grad de izolaţie termică mult superior tratamentelor mai vechi pentru sticlă. În oferta standard sunt incluse sistemele de microventilație și antiefracție.
 • ușa de termopan cu interfon touchscreen pentru accesul în scara blocului, încât nivelul de siguranță să fie ridicat.
 • uși metalice cu un design deosebit pentru intrarea în apartament.
 • ușile din interiorul apartamentelor au tocul rotunjit și sunt importate din Polonia, uși Classen.
 • casa scării este spațioasă, placată cu granit și balustradă din inox, dispune de geamuri mari pentru a oferi lumină naturală din abundență și există lămpi moderne cu senzori pentru un consum minim și o eficiență maximă.
 • proprietarul își alege gresia, faianța și parchetul dorite din depozitele magazinelor, nu dintr-o gamă limitată.
 • baia mare beneficiază de cadă cu hidromasaj și obiecte sanitare moderne, precum: vas de wc suspendat cu rezervor înglobat în perete, blat și lavoar suspendate, baterii cu 5 ani garanție.

Apartamente de calitate Brașov. Toate produsele montate beneficiază de garanții între 2 și 10 ani.

Locuințe în Brașov. Noua ta locuinţă va fi definită pe deplin de gusturile,

Baie cu obiecte sanitare standard, gresie și faianță conform alegerilor proprietarilor

dorințele și stilul tău de viață !

 • O importantă diferență între noi și ofertele altor dezvoltatori imobiliari constă în faptul că puteți alege finisajele interioare referitoare la gresie, faianță și parchet într-un anumit buget din magazine de renume de pe piața de construcții a României. Ca drept urmare, nu veți avea o paletă de culori între care puteți alege sau un număr restrâns de opțiuni, aveți raioane întregi pentru a putea alege exact ceea ce este conform gusturilor și intereselor dumneavoastră.
 • Bugetul oferit vă permite să amenajați apartamente foarte frumoase, apropiate celor din revistele de specialitate.
 • Așadar, veți alege finisaje în tocmai conform visurilor dumneavoastră, fără să existe vreo îndoială a calității acestora !

Apartamente 13 Decembrie, Brașov – asigurăm o dezvoltare și a spațiilor verzi !

 • Deoarece dezvoltarea actualului proiect cu localizare pe str. Orizontului, Brașov, va fi unul de lungă durată și extinderea va fi una vizibilă pe parcursul anilor, ne vom ocupa în detaliu și de zona verde oferind o zonă de confort și liniște.
 • În complexul nostru vom amenaja zone facile relaxării în familie și socializării.
 • Amenajarea zonei de relaxare va consta în teren de volei și tenis, grătar și șemineu, șezlonguri, zonă verde pe o suprafață de 2 000 mp.
 • Dovada faptului că investim și în zona de relaxare sunt cele 4 blocuri din Sânpetru finalizate, care au amenajată de către noi o zonă de relaxare cu jacuzzi, baldachin, grătar și șezlonguri.

Proiecte pentru viitor – Blocuri noi Brașov

 • Vom pune în vânzare peste  750 de apartamente, ceea ce se va desfășura pe mai bine de 56 000 mp de teren în care vom realiza un complex rezidențial cu un design modern, atrăgător și nelipsit de spații de relaxare, zone verzi și locuri de parcare.
 • Apartamentele le punem spre vânzare în funcție de etapa de dezvoltare, în acest mod, oricând veți cumpăra, veți avea ocazia de a vedea o parte din cele deja construite și finalizate sau în curs de finalizare.
 • De asemenea, în toate proiectele noastre ne vom diferenţia prin spaţiul util mare, calitatea lucrărilor și posibilitatea alegerii finisajelor. 
 • Noi oferim apartamente noi în Brașov cu suprafețe cu adevărat utile cuprinse între 36 și 89 mp și balcoane a căror suprafețe ajung până la 44 mp. Balcoanele noastre nu sunt doar pentru a fi, ele sunt pentru a se folosi ! Proprietarii apartamentelor au inclusiv balansoare pe balcon sau cel puțin, fotolii cu măsuță pentru a servi masa în aer liber.
 • Ne diferențiem prin terasa amenajată cu Jacuzzi și baldachin, aici au acces toți locatarii blocului, așadar dacă prietenii sau rudele sunt în vizită știți deja locul unde veți face grătarul și veți servi masa !
 • Terasele blocurilor sunt animate în fiecare seară de vară, proprietarii se întâlnesc, socializează și admiră împrejurimile. Jacuzzi-ul beneficiază de sistem de încălzire al apei, de leduri colorate și radio încorporat. Tu, alături de prietenii tăi, trebuie să aduceți numai spuma și spumantul !
 • Spunem NU taxelor administrative. Se formează o asociație a locatarilor, iar prin aceasta veți contracta firmele dorite de către voi pentru menținerea gazonului, spațiului verde și curățeniei. Nu există taxe ascunse sau impuse de noi ca dezvoltator.
 • Toate aceste beneficii alături de locul de parcare inclus vor însoți apartamentul tău.

„Nu oferim produse, ci pachete de beneficii”

Contacteaza-ne acum!
 

Date contact

Vivamus Park Residence

Persoană contact: Anda Pop, Roxana Gliga

Tel: 0741 211 096

E-mail: anda@vivamus.ro / roxana@vivamus.ro

Adresa: Strada Orizontului nr. 2,

intersecție cu 13 Decembrie –  Brașov 
la 1.5 km de Coresi Mall

 

(0040) 741.211.096

 

anda@vivamus.ro

 

www.vivamus.ro

Formular de contact:

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sânpetru, revin cu un proiect și mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafață verde și cele mai mari și multe spații de relaxare pentru locatari: PISCINĂ, GRĂDINI cu șezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu șemineu, și chiar și teren de tenis și volei, disponibile pentru toți locatarii și invitații lor. Zona de relaxare se va desfășura pe o suprafață de  2 000 mp!

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren.

BRAȘOV, Intersecția străzilor: 13 Decembrie și Orizontului.