Apartament cu 2 camere -

Apartamente cu 2 camere Brașov

CORP I, CORP II: finalizate în 2018

VÂNDUTE ÎN TOTALITATE.

 

Bloc 3 – MAI 2020

TOATE APARTAMENTELE CU 2 CAMERE SUNT VÂNDUTE ÎN TOTALITATE.

Apartamentele 2 si 7, bloc nou Brasov

  • Desfășurat pe o suprafață de 66 mp + balcon de aproximativ 6 mp, apartamentul este o locuință potrivită inclusiv pentru familiile cu copii deoarece compartimentarea este decomandată, așadar, există confort și intimitate atât în living, cât și în dormitor, iar accesul în bucătărie se realizează tot din hol.

  • Aceste structuri se regăsesc în bloc fie cu orientare cardinală Sud-Est, fie Sud-Vest. Vă puteți alege apartamentul în funcție de momentele zilei în care preferați să aveți parte de soare. Fie să beți cafeaua în razele soarelui, fie să admirați apusul din balconul apartamentului.
  • Ca în toate celelalte apartamente, pereții interiori și exteriori sunt realizați NUMAI din cărămidă, iar apartamentul se predă cu baia dotată în totalitate cu obiecte sanitare moderne și gresie, faianță conform alegerilor tale.
  • Acest apartament are prețul minim de 51 300 Euro.
  • Pentru a obține cel mai bun preț al apartamentului trebuie să achitați suma integrală la fundația blocului, acum, însă dacă nu aveți această posibilitate puteți opta pentru a plăti eșalonat pe parcursul construcției sau prin credit bancar.

 

 

 

Apartament cu 2 camere Brasov – beneficii generale