Apartament cu 3 camere Brasov - de la 57 100€

3 CAMERE, bloc 3 – intabulat

  • Apartamentul 12A, bloc nou Brasov

Această structură de apartament este potrivită pentru familiile care își doresc o variantă open- space, puțin diferită față de structurile cu care suntem obișnuiți și pune la încercare imaginația viitorilor proprietari în a crea un design deosebit și o amenajare cu stil.

Apartamentul este poziționat la etajul 5/6, având o orientare cardinală N-SV.

Zona open-space se desfășoară pe o suprafață de 26 mp și permite accesul pe un balcon de 21 mp. Baia este prevăzută cu geam, iar în zona de hol, pe lățimea acestuia se poate realiza un spațiu generos de depozitare,

Blocul este intabulat, iar apartamentul dispune de gresie/faianță/parchet, centrală, calorifere, uși interioare, baia amenajată cu obiecte sanitare moderne. Prețul pentru această variantă de apartament este de 76 400 Euro, atât pentru plata integrală, cât și pentru credite bancare.

 

3 CAMERE, bloc 4 – august/noiembrie 2021

  • Apartamentele 6B 4D, bloc nou Brasov

Această structură de apartament este ideală pentru familiile care își doresc o variantă open- space, un apartament amenajat cu stil și un design deosebit.

Dormitoarele apartamentelor sunt de 12 – 13 mp, zona de open-space de 24,5 mp, iar baia este prevăzută cu geam.

Prețul apartamentului cu 3 camere open space începe de la 57 100 Euro, pentru o plată integrală la acest stadiul al construcției.

 

Apartament nou cu 3 camere Brasov, Vivamus  • Apartamentele 4B 6D, bloc nou Brasov

Majoritatea apartamentelor cu 3 camere pe care le oferim dispun de 2 băi și bucătărie închisă.

Aceste structuri de apartamente dispun de 73 mp utili + balcon de 4 mp.

Apartamentele au vedere pe două părți și niciodată nu lipsește orientarea cardinală sudică, având soare pe parcursul zilei, lumină naturală și vedere spre oraș.

În scările A și B garantăm pe termen nelimitat vederea spre oraș deoarece nu există nici cel mai mic risc de a se realiza o altă construcție care să schimbe planul actual.

Dormitoarele sunt pe laturi diferite, iar unul dintre ele având 15,5 mp, asta vă aduce avantajul de a amenaja camera copilului care, fără nicio problemă de spațiu, va putea conține atât un pat, cât și un birou sau o zonă de joacă.

Prețul pentru aceste structuri este de 66 500 Euro, pentru plata integrală la acest stadiu al construcției.

Apartament nou cu 3 camere, bloc nou, Vivamus, BrasovStructura prezentată anterior este similară cu variantele 5A și 8E, însă cele numite desfășurându-se pe un spațiu util mai mare și prețul pornind de la 69 100 Euro.