Apartament cu 3 camere Brasov - de la 55 100€

3 CAMERE, bloc 4 – august/noiembrie 2021

  • Apartamentele 6B 4D, bloc nou Brasov

Această structură de apartament este ideală pentru familiile care iși doresc o variantă open- space, un apartament amenajat cu stil și un design deosebit.

Dormitoarele apartamentelor sunt de 12 – 13 mp, zona de open-space de 24,5 mp, iar baia este prevăzută cu geam.

Prețul apartamentului cu 3 camere open space începe de la 55 100 Euro, pentru o plată integrală la acest stadiul al construcției.

 

Apartament nou cu 3 camere Brasov, Vivamus  • Apartamentele 4B 6D, bloc nou Brasov

Majoritatea apartamentelor cu 3 camere pe care le oferim dispun de 2 băi și bucătărie închisă.

Aceste structuri de apartamente dispun de 73 mp utili + balcon de 4 mp.

Apartamentele au vedere pe două părți și niciodată nu lipsește orientarea cardinală sudică, având soare pe parcursul zilei, lumină naturală și vedere spre oraș.

În scările A și B garantăm pe termen nelimitat vederea spre oraș deoarece nu există nici cel mai mic risc de a se realiza o altă construcție care să schimbe planul actual.

Dormitoarele sunt pe laturi diferite, iar unul dintre ele având 15,5 mp, asta vă aduce avantajul de a amenaja camera copilului care, fără nicio problemă de spațiu, va putea conține atât un pat, cât și un birou sau o zonă de joacă.

Prețul pentru aceste structuri este de 64 500 Euro, pentru plata integrală la acest stadiu al construcției.

Apartament nou cu 3 camere, bloc nou, Vivamus, BrasovStructura prezentată anterior este similară cu variantele 5A și 8E, însă cele numite desfășurându-se pe un spațiu util mai mare și prețul pornind de la 67 100 Euro.