Apartament cu 3 camere Brasov - de la 54 100€

Apartamente cu 3 camere

BLOC 3 – MAI 2020

Apartamentul 45

  • Structura cea mai dorită a apartamentelor cu 3 camere este reprezentată de apartamentul 1. Acest apartament mai este disponibil numai la etajul 6 și are o suprafață construită de 119 mp și 28 mp balcon.
  • Balcoanele apartamentului sunt spațioase și facilitează accesul din fiecare încăpere. Lățimea acestuia permite sa vă amenajați o zonă de relaxare foarte plăcută, locul ideal de a vă petrece timpul liber.
  • Apartamentul are 2 băi, 2 locuri pentru depozitare, o bucătărie generoasă de 13 mp, living de 22 mp și dormitoare de aproximativ 13 mp. Așadar, fiecare încăpere luată individual oferă spațiu suficient, iar adevăratul bonus este chiar marele balcon.
  • Orientarea cardinală a apartamentului este foarte benefică, EST, SUD si VEST, plus de asta aveți asigurată o vedere amplă spre Brașov și frumoasele forme de relief din împrejurimile orașului.
  • Prețul pentru plata cash integrală este de 86 200 Euro. Aveți și avantajul de a putea achita în rate la dezvoltator până în august 2020 sau realizarea unui credit bancar avantajos pentru tine, acceptăm avansul minim.

 

BLOC 4 – MAI 2021

Apartamentele 6B si 4D

Această structură de apartament este ideală pentru familiile care iși doresc o variantă open space, un apartament amenajat cu stil și un design deosebit.

Dormitoarele apartamentelor sunt de 12 – 13 mp, zona de open space de 24,5 mp, iar baia este prevăzută cu geam.

Prețul apartamentului cu 3 camere open space începe de la 54 100 Euro, pentru o plată integrală la fundație.

 

3 camere open space, bloc 4

Apartamentele 4B si 6D, apartamente noi Brasov, apartamente cu 3 camere

Apartament nou cu 3 camere, bloc nou, Vivamus, Brasov

Majoritatea apartamentelor cu 3 camere pe care le oferim dispun de 2 băi și bucătărie închisă.

Aceste structuri de apartamente dispun de 73 mp utili plus balcon de 4 mp.

Apartamentele au vederi pe două părți și niciodată nu lipsește orientarea cardinală sudică, având soare pe parcursul zilei, lumină naturală și vedere spre oraș.

În scările A și B garantăm pe termen nelimitat vederea spre oraș deoarece nu există nici cel mai mic risc de a se realiza o altă construcție care să schimbe planul actual.

Dormitoarele sunt pe laturi diferite, iar unul dintre ele având 15,5 mp, asta vă aduce plusul de a amenaja camera copilului care, fără nicio problemă de spațiu, va putea conține atât un pat, cât și un birou sau o zonă de joacă.

Prețul pentru aceste structuri este de 64 500 Euro, pentru plata integrală la momentul fundației.

Această structură este similară cu variantele 5A și 8E, insă cele numite desfășurându-se pe un spațiu util mai mare și prețul pornind de la 67 100 Euro.