Garsoniera dispusa pa parter

Apartamente finalizate - de la 30 300 Euro

Structurile finalizate si vandute integral in Sanpetru

Pentru structurile disponibile analizati listele din meniu Apartamente cu o camera, doua camere, trei camere.

Aceste structuri fac referire la proiectul initial dezvoltat in Sanpetru. Aici am construit sub sigla Apartamente Sanpetru 4 blocuri pe care le-am finalizat si vandut integral (vezi: Prezentare proiect).

Acum disponibilitatile se refera numai la proiectul nou cu pozitionarea in Brasov, proiect care incepe din aprilie 2017. Tot ceea ce s-a finalizat este vandut.

Garsoniere Brasov, Sanpetru
 • Garsoniera dispusa pa parter

  Apartamentele cu o camera dispun de o priveliste minunata catre varful Tampa si Brasov si beneficiaza de o pozitionare din punct de vedere cardinal foarte buna, avand soare aproape toata ziua. Aducand acest avantaj al luminii si caldurii naturale.

 • Apartamentul este ideal pentru una sau doua persoane beneficiind de un hol generos de 8mp la intrarea in apartament, de aici facandu-se acces in bucataria inchisa de peste 10mp si living-ul de aproape 17 mp.
 • Din living se face iesirea pe balconul cu o suprafata de aproape 11mp. Baia apartamentului este suficient de mare, amenajata cu obiecte sanitare moderne si calitative.
 • Acest tip de apartament este desfasurat pe o suprafata de 47 mp si are un balcon de 11 mp. Preturi de la 30 300 Euro incluzand multe beneficii.

 

Apartamente cu 2 camere Brasov

Din punct de vedere al apartamentelor cu 2 camere exista 3 structuri, 2 dintre ele avand aceleasi suprafete.

Basic

Basic2camere

 

Apartamentul dispune de 47mp const + 11mp balcon. Aceasta varianta de apartament poate avea bucataria inchisa sau open space cu living-ul. O alegere potrivita pentru un  buget restrans. Aceasta structura poate fi achizitionata incepand cu pretul de 32 400 Euro.

Standard

2camereStandard

Structura standard face parte din structurile mult apreciate de vizitatori si proprietari pentru ca are o suprafata de 69 mp si un balcon de 11 mp. Acest tip de apartament este luminos, primitor si permite accesul pe balcon atat din living, cat si din dormitor.

Dormitorul are o suprafata de peste 14 mp, livingul 21 mp, bucataria peste 10mp, apartamentul dispune si de locuri generoase pentru depozitare in interior.

Acest tip de apartament poate fi contractat incepand cu pretul de 41 300 Euro incluzand toate specificatiile precizate la beneficii.

Profi

2camere_structuraProfi

Precum si numele lasa de inteles, aceasta structura este cea mai bine vanduta, cucereste foarte multe priviri si suflete. Apartamentul este mare, corespunzator repartizat pe o suprafata de 69 mp + 11mp balcon.

Dormitorul are peste 14mp si dispune de un balcon francez, livingul are peste 21 mp, bucataria este inchisa si suficient de mare incat sa incapa intreaga familie la masa, baia are geam, iar livingul are un design modern potrivit pentru amenajari inedite. De asemenea, holul de aproximativ 8mp dispune de locuri pentru depozitare.

Aceasta structura alaturi de toate beneficiile are un pret incepand cu 42 300 Euro!

Apartamente cu 3 camere
Basic
 • Desfasurat pe o suprafata de 69 mp si 11mp balcon acest apartament ofera multiple optiuni de amenajare si diferite avantaje. Dormitoarele apartamentelor au 11 si 14mp, living-ul si bucataria peste 21mp, iar baia aroximativ 5mp.
 • Apartamentul este ideal pentru familiile cu un copil, dispus la etajele 1 si 2.
 • Preturi incepand cu 45 300 Euro incluzand toate beneficiile.
Standard
 • Apartamentele cu 3 camere standard au o suprafata de 69mp si un balcon de 11mp. De asemenea, aceasta structura vine in ajutorul proprietarului cu o suprafata generoasa pliabila pe mai multe tipuri de amenajare, dispunand de suprafete mari pentru toate incaperile apartamentului.
 • Preturile pentru aceasta structura sunt incepand cu 46 300 Euro si exista la toate etajele blocului, inclusiv la parter.
Profi
 •  Structura profi are o suprafata de 94mp + 11mp de balcon. Dormitoarele au 13 si 15 mp, iar bucataria peste 10 mp, livingul 25 mp + 2 holuri si locuri de depozitare in interiorul apartamentului.
 • Pozitionarea apartamentului este ideala avand dormitoarele orientate catre est, iar livingul si bucataria sunt insorite de pe la 12-13 pana la apusul soarelui. Toate incaperile dispun de geamuri mari, incat lumina naturala patrunde generos in apartament.
  Pretul apartamentului este incepand cu 57 900 Euro.
Beneficii generale