Beneficii – Apartamente ieftine in Brasov

BENEFICII GENERALE

Apartamente calitative si spatioase in Brasov.

Pentru achizitionarea oricarui apartament veti dispune de urmatoarele:

 

 1. Preturi minime pentru platile integrale la acest stadiu al constructiei, TVA inclus.
 2. Finisaje interioare precum gresie, faianta si parchet la alegerea exclusiva a proprietarului, din paleta de produse standard sau alegand din showroomuri si achitand diferentele de pret.
 3. Obiecte sanitare moderne: cada, blat si lavoar suspendate, vas wc suspendat cu rezervorul inglobat in perete, baterii cada + lavoar cu 5 ani garantie.
 4. Usi de interior moderne.
 5. Centrala termica individuala prin condensație (mai economica decat cele clasice) cu 5 ani garantie si radiatoare.
 6. Tehnologie SMART pentru fiecare apartament: termostat + 2 becuri SMART + dispozitivul Google Home (aveti asigurat beneficiul de a oferi comenzi vocale si prin telefon pentru stabilirea temperaturii ambientale, iluminat si muzica din interiorul apartamentului dvs.).
 7. Pereti interiori si exteriori NUMAI din caramida, zidarie ancorata chimic in stalpii de beton. Termoizolatie exterioara de 10 cm.
 8. Bariere si camere video la intersectia strazilor interne cu strada Orizontului.
 9. Mijloace de transport in comun, RATBV (liniile: 2, 7, 8, 30, 420) la 700m.
 10. Casa scarii cu design modern, interfon cu touchscreen si video, lumini cu senzori, pereți decorativi, plante decorative, cutii postale moderne.
 11. Proprietarii apartamentelor de la parter au posibilitatea de a achizitiona curte cu acces din balconul apartamentului, costul fiind de 50 Euro/mp, aceasta proprietate avand c.f. individual.
 12. Usi de intrare in apartamet metalice, aspectuoase.
 13. FARA taxe administrative de mentenanta ascunse, existand asociatia de proprietari.

In plus fata de aceasta lista a beneficiilor va recomandam sa acordati atentie tuturor aspectelor de calitate (citind articolul).

Contactează-ne:

Blocurile 3 si 4 din ansamblul Vivamus Park Residence

Vivamus Park Residence cu o experiență a 7 blocuri, a inceput constructia unui nou bloc, oferind de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere. 

Intreg complexul rezidential are un design modern, surprinzand prin amenajari peisagistice si zone verzi de peste 3 000mp pentru relaxarea proprietarilor.

950 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren

Str. Orizontului nr. 2, intersecție cu 13 Decembrie