Cum se poate ajunge la noi – Apartamente de vanzare Brasov

Localizarea proiect nou, Brașov

  • Proiectul actual este la intersecția străzilor: Orizontului cu 13 Decembrie. Această localizare este chiar la intrarea în Brașov, lângă un alt ansamblu rezidențial conturat în anul 2016.
  • Nu există nicio restricție din punct de vedere al facilităților. Tot ceea ce se dorește este în apropiere: mall-ul Coresi, stație de autobuz RAT, restaurant, benzinărie, loc de joacă pentru copii, iar accesul este asfaltat.
  • Aceste apartamente de vânzare din Brașov nu vor fi lipsite de spațiu verde și zone aerisite, iar locurile de parcare nu aduc costuri suplimentare, aveți locul de parcare gratuit și garantat, nu e necesar să riscați parcarea mașinii într-o zonă nesigură sau pe domeniul public unde există posibilitatea de a fi chiar și amendați.

Contactează-ne:

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sânpetru, revin cu un proiect și mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafață verde și cele mai mari și multe spații de relaxare pentru locatari: PISCINĂ, GRĂDINI cu șezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu șemineu, și chiar și teren de tenis și volei, disponibile pentru toți locatarii și invitații lor. Zona de relaxare se va desfășura pe o suprafață de  2 000 mp!

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren.

BRAȘOV, Intersecția străzilor: 13 Decembrie și Orizontului.