Cum se poate ajunge la noi – Apartamente de vanzare Brasov

Localizare proiect nou Brasov

  • Proiectul actual este la intersecția străzilor: Orizontului nr. 2 cu 13 Decembrie. Această localizare este chiar la intrarea în Brașov, lângă un alt ansamblu rezidențial conturat în anul 2016.
  • Nu există nicio restricție din punct de vedere al facilităților. Tot ceea ce se dorește este în apropiere: mall-ul Coresi, stație de autobuz RATBV, restaurant, benzinărie, loc de joacă pentru copii, farmacie.
  • Aceste apartamente de vanzare in Brasov nu vor fi lipsite de spațiu verde și zone aerisite, iar locurile de parcare sunt garantate, nu e necesar să riscați parcarea mașinii într-o zonă nesigură sau pe domeniul public unde există posibilitatea de a fi chiar și amendați.

Contactează-ne:

Vivamus Park Residence cu o experiență a 7 blocuri, continuă prin a oferi atenție tuturor aspectelor care vă interesează, încât vă punem la dispoziție zone de relaxare cu baldachine, jacuzzi, pavilion, teren de tenis cu funcție de volei. În prezent, oferim apartamente full SMART, încât puteți avea control asupra iluminatului, temperaturii și muzicii ambientale chiar dacă nu sunteți acasă.

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren

Str. Orizontului nr. 2, intersecție cu 13 Decembrie