De ce tocmai noi? – Apartamente noi in Brasov

Zona relaxare

Vrei sa te simti mereu ca in weekend cand esti acasa? 3 000 mp spatiu verde amenajat pentru relaxarea ta cu fotolii, sezlonguri, baldachine, chiar langa locul de joaca pentru copii, pentru ca socializarea sa intre in normal. Spatiul verde contine chiar si semineu cu functie de

gratar, canapea, ghirlande luminoase, fiind ambientul ideal pentru a petrece serile alaturi de cei dragi.

 

Blocurile 3 si 4 din ansamblul Vivamus Park Residence.

 

Design exterior modern

Blocurile realizate sub sigla Vivamus au un design exterior aparte, fatada blocului prezinta un joc arhitectural realizat de balcoane, butaforii si culori. Aspectul modern al complexului va fi un tot unitar pastrand elemente cheie comune si pentru urmatoarele 7 blocuri pe care le vom realiza. Totul va fi intr-un cadru verde cu diverse amenajari peisagistice surprinzatoare.

Blocul 3 are o identitate aparte prin prezenta unui iaz cu pesti colorati si a unui pian cu flori, si vom continua prin a te surprinde la fiecare bloc.

 

 

Tehnologie SMART 

Mereu in pas cu trendul si nevoile contemporane! Oferim in mod standard dotari smart incluzand control vocal prin Google Home sau de la distanta prin telefon pentru iluminat si temperatura ambientala. Unitatii Google Home (pe care o aveti deja inclusa) ii puteti mari paleta de control prin achizitionarea mai multor elemente smart din aceeasi gama.

Baie cu obiecte sanitare standard.

Baie personalizata.

Baie birou vanzari

Baie birou de vanzari.

Baie in standard.

 

 

 

 

 

Personalizarea apartamentului tau

Suntem implicati sa oferim locuinta mult visata de tine, tot ce trebuie este sa stii ceea ce vrei. Echipa Vivamus ofera posibilitatea personalizarii interiorului apartamentului de la instalatii pana la finisaje. Te asiguram ca standardul oferit de noi  este modern, calitativ si chiar depaseste nevoile de baza. Mai mult, la fiecare etapa de constructie vei fi informat cu ceea ce include standardul si ai posibilitatea de a imbunatati conform dorintelor tale.

 

Taxe administrative

Spunem NU taxelor administrative lipsite de transparenta. Exista o asociatie a locatarilor, iar prin aceasta veti contracta firmele dorite pentru mentinerea gazonului, curateniei, lifturilor. Nu exista taxe ascunse sau impuse de catre dezvoltator.


Contactează-ne:

Blocurile 3 si 4 din ansamblul Vivamus Park Residence

Vivamus Park Residence cu o experiență a 7 blocuri, a inceput constructia unui nou bloc, oferind de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere. 

Intreg complexul rezidential are un design modern, surprinzand prin amenajari peisagistice si zone verzi de peste 3 000mp pentru relaxarea proprietarilor.

950 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren

Str. Orizontului nr. 2, intersecție cu 13 Decembrie