De ce tocmai noi ? – Apartamente noi in Brasov

  • Noi oferim apartamente noi in Brasov cu suprafețe cu adevărat utile cuprinse între 37 și 97 mp și balcoane a căror suprafețe ajung până la 44 mp. Balcoanele noastre nu sunt doar pentru a fi, ele sunt pentru a se folosi! Proprietarii apartamentelor au inclusiv balansoare pe balcon sau cel puțin, fotolii cu măsuță pentru a servi masa în aer liber.
  • Ne diferențiem prin terasa amenajată cu Jacuzzi și baldachin, aici au acces toți locatarii blocului, așadar dacă prietenii sau rudele sunt în vizită știți deja locul unde veți face grătarul și veți servi masa!
  • Oferim apartamente dotate cu tehnologie SMART, termostat + becuri + Google Home.
  • Terasele blocurilor sunt animate în fiecare seară de vară, proprietarii se întâlnesc, socializează și admiră împrejurimile.
  • Spunem NU taxelor administrative. Există o asociație a locatarilor, iar prin aceasta veți contracta firmele dorite de către voi pentru menținerea gazonului și curățeniei. Nu există taxe ascunse sau impuse de noi ca dezvoltator.

Contactează-ne:

Vivamus Park Residence cu o experiență a 7 blocuri, continuă prin a oferi atenție tuturor aspectelor care vă interesează, încât vă punem la dispoziție zone de relaxare cu baldachine, jacuzzi, pavilion, teren de tenis cu funcție de volei. În prezent, oferim apartamente full SMART, încât puteți avea control asupra iluminatului, temperaturii și muzicii ambientale chiar dacă nu sunteți acasă.

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren

Str. Orizontului nr. 2, intersecție cu 13 Decembrie