De ce tocmai noi ? – Apartamente noi in Brasov

  • Noi oferim apartamente noi în Brașov cu suprafețe cu adevărat utile cuprinse între 36 și 89 mp și balcoane a căror suprafețe ajung până la 44 mp. Balcoanele noastre nu sunt doar pentru a fi, ele sunt pentru a se folosi ! Proprietarii apartamentelor au inclusiv balansoare pe balcon sau cel puțin, fotolii cu măsuță pentru a servi masa în aer liber.
  • Ne diferențiem prin terasa amenajată cu Jacuzzi și baldachin, aici au acces toți locatarii blocului, așadar dacă prietenii sau rudele sunt în vizită știți deja locul unde veți face grătarul și veți servi masa !
  • Terasele blocurilor sunt animate în fiecare seară de vară, proprietarii se întâlnesc, socializează și admiră împrejurimile. Jacuzzi-ul beneficiază de sistem de încălzire al apei, de leduri colorate și radio încorporat. Tu, alături de prietenii tăi, trebuie să aduceți numai spuma și spumantul !
  • Spunem NU taxelor administrative. Se formează o asociație a locatarilor, iar prin aceasta veți contracta firmele dorite de către voi pentru menținerea gazonului, spațiului verde și curățeniei. Nu există taxe ascunse sau impuse de noi ca dezvoltator.
  • Toate aceste beneficii alături de locul de parcare inclus vor însoți apartamentul tău.

Contactează-ne:

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sânpetru, revin cu un proiect și mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafață verde și cele mai mari și multe spații de relaxare pentru locatari: PISCINĂ, GRĂDINI cu șezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu șemineu, și chiar și teren de tenis și volei, disponibile pentru toți locatarii și invitații lor. Zona de relaxare se va desfășura pe o suprafață de  2 000 mp!

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren.

BRAȘOV, Intersecția străzilor: 13 Decembrie și Orizontului.