Blocurile p+3 finalizate

Prezentarea proiectului

Proiect actual: str. Orizontului nr. 2 intersecție cu 13 Decembrie, Brașov

 • Actualul proiect se desfășoară chiar la intrare în Brașov, pe strada Orizontului, intersecție cu 13 Decembrie. Oferim spre vânzare de la garsoniere până la variante de apartamente cu 4 camere. Toate structurile de apartamente sunt cu adevărat spațioase și beneficiază de balcoane, iar proprietarii apartamentelor de la parter au posibilitatea de a cumpăra curte proprie cu acces din balcon.
 • Complexul va dispune de o zonă de spațiu verde foarte mare, 2 000 mp. Aceasta va fi destinată relaxării și socializării și va fi amenajată cu baldachine, șemineu, grătar, teren de tenis/volei și nu numai.
 • Din faza I a dezvoltării, fac parte 2 blocuri P+4, ambele fiind vândute integral, faza II reprezintă blocul 3, P+6 etaje, vândut în procent de 93%. În continuare am pus spre vânzare faza III a dezvoltării, pe strada Orizontului, cu termen de finalizare în IULIE 2021.
 • Pentru faza actuală a dezvoltării aducem avantajul plății în rate direct la dezvoltator până la finalizare + 3-4 luni termen de încheiere al plății.

 

Proiectul finalizat în Sânpetru

 • Apartamente Sânpetru reprezintă proiectul nostru a 4 blocuri finalizat încă din 2016.

  Blocurile p+3 finalizate

  Blocurile P+3 finalizate în Sânpetru

 • Proprietarii sunt mulțumiți și încântați de tot ceea ce beneficiază și cu adevărat îndrăgostiți de zona și de design-ul apartamentelor și blocurilor. Importante dovezi pentru acestea sunt recomandările venite din partea celor ce s-au mutat sau au achiziționat apartamente în ansamblul nostru.
 • Feedback-ul pozitiv primit din partea proprietarilor ne-a încurajat pentru a continua proiectul, însă de data aceasta cu amplasament în Brașov, pe strada Orizontului, intersecție cu 13 Decembrie.

 

Contactează-ne:

Vivamus Park Residence cu o experiență a 7 blocuri, continuă prin a oferi atenție tuturor aspectelor care vă interesează, încât vă punem la dispoziție zone de relaxare cu baldachine, jacuzzi, pavilion, teren de tenis cu funcție de volei. În prezent, oferim apartamente full SMART, încât puteți avea control asupra iluminatului, temperaturii și muzicii ambientale chiar dacă nu sunteți acasă.

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren

Str. Orizontului nr. 2, intersecție cu 13 Decembrie