Blocurile p+3 finalizate

Prezentarea proiectului

Proiect actual: 13 Decembrie intersecție cu Orizontului, Brașov

 • Actualul proiect se desfășoară chiar la intrare în Brașov, pe strada Orizontului, intersecție cu 13 Decembrie. Oferim spre vânzare de la garsoniere până la variante de apartamente cu 3 camere. Toate structurile de apartamente sunt cu adevărat spațioase și beneficiază de balcoane de până la 44 mp, iar proprietarii apartamentelor de la parter au posibilitatea de a cumpăra curte proprie de până la 30 mp cu acces din balcon.
 • Complexul va dispune de o zonă de spațiu verde foarte mare, 2 000 mp. Aceasta va fi destinată relaxării și socializării și va fi amenajată cu baldachine, șemineu, grătar, teren de tenis/volei și nu numai.
 • Din faza I a dezvoltării, fac parte 2 blocuri P+4, ambele fiind vândute integral. În continuare am pus spre vânzare faza II a dezvoltării, pe strada Orizontului, cu termen de finalizare în MAI 2020.
 • Pentru faza II a dezvoltării blocurile vor fi P + 6 etaje și vor aduce avantajul plății în rate direct la dezvoltator până în MAI 2020.

 

Proiectul finalizat în Sânpetru

 • Apartamente Sânpetru oferă posibilitatea de a deveni proprietarul unui apartament de lux într-o zonă ideală apropiată de necesităţile cotidiene, dar în acelaşi timp, liniştea şi aerul curat predomină.

  Blocurile p+3 finalizate

  Blocurile P+3 finalizate în Sânpetru

 • Blocurile sunt situate într-un cartier nou din Sânpetru, apropiat de intrarea dinspre Braşov, fiind nevoie doar de 4,5 minute pentru a ajunge în oraș.
 • Ţinând cont de faptul că nu îşi permite oricine o casă nouă noi ne-am hotărât să oferim apartamente cu un spaţiu adevărat util, iar pentru ca sentimentul de libertate să fie în totalitate îndeplinit oferim chiar şi terasa amenajată de pe bloc şi parcele de 30 mp în spatele blocului, toate acestea intr-o balanță perfectă a calității și costurilor.
 • Noi oferim de la garsoniere până la apartamente cu 4 camere în blocuri modern structurate P + 2 nivele și P + 3 nivele. Mai mult decât atât, beneficiaţi de locul de parcare inclus în preţ şi acces la terasa belvedere cu jacuzzi, baldachin şi privelişte spre munţii Tâmpa şi Postăvarul.
 • Până în momentul de față am dat în folosință 4 blocuri, acestea fiind vândute în totalitate.
 • Proprietarii sunt mulțumiți și încântați de tot ceea ce beneficiază și cu adevărat îndrăgostiți de zona și de design-ul apartamentelor și blocurilor. Importante dovezi pentru acestea sunt recomandările venite din partea celor ce s-au mutat sau au achiziționat apartamente în ansamblul nostru.
 • Feedback-ul pozitiv primit din partea proprietarilor ne-a încurajat pentru a continua proiectul, însă de data aceasta cu amplasament în Brașov, pe strada 13 Decembrie. Rezervările au început încă din luna ianuarie 2017 pentru blocurile 1 și 2 care sunt vândute integral și de la începutul anului 2018 pentru cel de-al 3-lea bloc cu finalizare în MAI 2019.

 

Contactează-ne:

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sânpetru, revin cu un proiect și mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafață verde și cele mai mari și multe spații de relaxare pentru locatari: PISCINĂ, GRĂDINI cu șezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu șemineu, și chiar și teren de tenis și volei, disponibile pentru toți locatarii și invitații lor. Zona de relaxare se va desfășura pe o suprafață de  2 000 mp!

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren.

BRAȘOV, Intersecția străzilor: 13 Decembrie și Orizontului.