Blocurile p+3 finalizate

Prezentarea proiectului

Proiect actual: str. Orizontului nr. 2 intersectie cu 13 Decembrie, Brasov

 

  • Actualul proiect se desfasoara chiar la intrare in Brasov, pe strada Orizontului, intersectie cu 13 Decembrie. Oferim spre vanzare de la garsoniere pana la variante de apartamente cu 4 camere. Toate structurile de apartamente sunt cu adevarat spatioase si beneficiaza de balcoane, iar proprietarii apartamentelor de la parter au posibilitatea de a cumpara curte proprie cu acces din balcon.
  • Complexul va dispune de o zona de spatiu verde foarte mare, 3 000 mp. Aceasta va fi destinata relaxarii si socializarii si va fi amenajata cu baldachine, semineu, gratar, teren de tenis/volei, loc de joaca pentru copii si nu numai.
  • Din faza I a dezvoltarii, fac parte 2 blocuri P+4, ambele fiind vandute integral, faza II reprezinta blocul 3, P+6 etaje, vandut in procent de 98%. In continuare, am pus spre vanzare faza III a dezvoltarii, pe strada Orizontului, cu termen de finalizare in perioada DECEMBRIE 2021-FEBRUARIE 2022.
  • Pentru faza actuala a dezvoltarii aducem avantajul platii in rate direct la dezvoltator pana la finalizare + 3-4 luni termen de încheiere al platii.

 

Blocurile p+3 finalizate

Blocurile P+3 finalizate in Sanpetru.

Proiectul finalizat in Sanpetru

  • Apartamente Sanpetru reprezinta proiectul nostru a 4 blocuri, finalizat inca din 2016.

 

  • Proprietarii sunt multumiti si incantati de tot ceea ce beneficiaza si cu adevarat indragostiti de zona si de design-ul apartamentelor si blocurilor. Importante dovezi pentru acestea sunt recomandarile venite din partea celor ce s-au mutat sau au achizitionat apartamente in ansamblul nostru.

 

  • Feedback-ul pozitiv primit din partea proprietarilor ne-a incurajat pentru a continua proiectul, insa de data aceasta cu amplasament in Brasov, pe strada Orizontului, intersectie cu 13 Decembrie.

 

Contactează-ne:

Blocurile 3 si 4 din ansamblul Vivamus Park Residence

Vivamus Park Residence cu o experiență a 7 blocuri, a inceput constructia unui nou bloc, oferind de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere. 

Intreg complexul rezidential are un design modern, surprinzand prin amenajari peisagistice si zone verzi de peste 3 000mp pentru relaxarea proprietarilor.

950 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren

Str. Orizontului nr. 2, intersecție cu 13 Decembrie