Finisajul este alegerea ta – Locuinte in Brasov

Locuințe în Brașov. Noua ta locuinţă va fi definită pe deplin de gusturile,

Baie cu obiecte sanitare standard, gresie și faianță conform alegerilor proprietarilor

dorințele și stilul tău de viață !

  • O importantă diferență între noi și ofertele altor dezvoltatori imobiliari constă în faptul că puteți alege finisajele interioare referitoare la gresie, faianță și parchet într-un anumit buget din magazine de renume de pe piața de construcții a României. Ca drept urmare, nu veți avea o paletă de culori între care puteți alege sau un număr restrâns de opțiuni, aveți raioane întregi pentru a putea alege exact ceea ce este conform gusturilor și intereselor dumneavoastră.
  • Bugetul oferit vă permite să amenajați apartamente foarte frumoase, apropiate celor din revistele de specialitate.
  • Așadar, veți alege finisaje în tocmai conform visurilor dumneavoastră, fără să existe vreo îndoială a calității acestora !

Contactează-ne:

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sânpetru, revin cu un proiect și mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafață verde și cele mai mari și multe spații de relaxare pentru locatari: PISCINĂ, GRĂDINI cu șezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu șemineu, și chiar și teren de tenis și volei, disponibile pentru toți locatarii și invitații lor. Zona de relaxare se va desfășura pe o suprafață de  2 000 mp!

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren.

BRAȘOV, Intersecția străzilor: 13 Decembrie și Orizontului.