Liniste si confort – Apartamente Brasov

Apartamente 13 Decembrie, Brașov – asigurăm o dezvoltare și a spațiilor verzi !

  • Deoarece dezvoltarea actualului proiect cu localizare pe str. Orizontului, Brașov, va fi unul de lungă durată și extinderea va fi una vizibilă pe parcursul anilor, ne vom ocupa în detaliu și de zona verde oferind o zonă de confort și liniște.
  • În complexul nostru vom amenaja zone facile relaxării în familie și socializării.
  • Amenajarea zonei de relaxare va consta în teren de volei și tenis, grătar și șemineu, șezlonguri, zonă verde pe o suprafață de 2 000 mp.
  • Dovada faptului că investim și în zona de relaxare sunt cele 4 blocuri din Sânpetru finalizate, care au amenajată de către noi o zonă de relaxare cu jacuzzi, baldachin, grătar și șezlonguri.

Contactează-ne:

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sânpetru, revin cu un proiect și mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafață verde și cele mai mari și multe spații de relaxare pentru locatari: PISCINĂ, GRĂDINI cu șezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu șemineu, și chiar și teren de tenis și volei, disponibile pentru toți locatarii și invitații lor. Zona de relaxare se va desfășura pe o suprafață de  2 000 mp!

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren.

BRAȘOV, Intersecția străzilor: 13 Decembrie și Orizontului.