Penthouse - de la 83 300€

Apartament penthouse Brașov

Apartamentele de tip penthouse cu 3 camere numai în blocul 3 cu finalizare în mai 2020. Pentru acest bloc aveți posibilitatea de a achita și în tranșe direct la dezvoltator până în mai 2020. Acest tip de apartament există la etajul 2, blocul având o structură de Parter + 6 etaje.

Bloc 3 – MAI 2020

Penthouse cu 3 camere

Pentru persoanele în pas cu moda și deschise unui design interior modern recomandăm alegerea acestui tip de apartament. Vivamus Brașov oferă apartamente care au living-ul pe o suprafață de aproape 22 mp, suprafață vitrată generoasă și balcoane mari, utilizabile.

În scopul unei bune izolări termice și fonice utilizăm numai cărămidă în interiorul și exteriorul blocului, aplicându-se și o termoizolație de 10 cm.

La achiziția oricărui tip de apartament NU aveți costuri suplimentare pentru locul de parcare, plus de asta, la o distanță de aproximativ 650 m aveți chiar și stația RATBV cu legătură către punctele importante din Brașov.

Această structură îndrăzneață de apartament o regăsiți la costul de 83 300 Euro, cu balcoane de până la 44 mp, pentru o plată cash la momentul fundației, suprafața construită fiind de 119 mp.

Structura cu 3 camere mare este orientată sudic, soarele încălzește întreg apartamentul pe timp de zi și se poate admira cu plăcere orașul aproape din orice încăpere a apartamentului.

Blocul 3 se află la numai câteva sute de metri față de zona de relaxare cu o suprafață de 2 000 mp, aici aveți acces alături de proprietarii complexului realizat de noi.

Aveți posibilitatea de a achiziționa și prin rate la dezvoltator până-n mai 2020 sau credit bancar cu avans de minim 5%, aplicând prețuri conform tipului de plată ales.

Locul de parcare nu va aduce niciun cost suplimentar, îl aveți garantat și GRATUIT.