Penthouse - de la 62 200€

Apartament penthouse Brașov

Apartamentele de tip penthouse sunt de 2 și 3 camere numai în blocul 3 cu finalizare în martie 2020. Pentru acest bloc aveți posibilitatea de a achita și în tranșe direct la dezvoltator până în martie 2020. Acest tip de apartament există la etajul 2, blocul având o structură de Parter + 6 etaje.

Bloc 3 – MARTIE 2020

Penthouse cu 3 camere open space

Această structură de apartament se desfășoară pe 75 mp și are un balcon spațios de maxim 42 mp ceea ce ne facilitează un confort ridicat.

Apartamentul este orientat sud-vest, veți avea soare de pe parcursul zilei până seara.

La achiziționarea apartamentului veți beneficia și de locul de parcare GRATUIT.

Oferind apartamente spațioase în care puteți aplica orice design interior dorit, venim în sprijin încă de la alegerea finisajelor interioare, oferind avantajul de a alege gresia, faianța, parchetul și ușile de interior din gama marilor magazine.

Pereții interiori și exteriori ai apartamentelor sunt NUMAI din cărămidă.

Acest apartament îl puteți achiziționa cu prețul de 63 700 Euro, varianta cu balcon perimetrial de 42 mp, dacă realizați o plată integrală la fundația blocului, acum.

Penthouse cu 3 camere

Pentru persoanele în pas cu moda și deschise unui design interior modern recomandăm alegerea acestui tip de apartament. Vivamus Brașov oferă apartamente care au bucătăria și living-ul pe o suprafață de aproape 26 mp, suprafață vitrată generoasă și balcoane mari, utilizabile.

În scopul unei bune izolări termice și fonice utilizăm numai cărămidă în interiorul și exteriorul blocului, aplicându-se și o termoizolație de 10 cm.

La achiziția oricărui tip de apartament NU aveți costuri suplimentare pentru locul de parcare, plus de asta, la o distanță de aproximativ 650 m aveți chiar și stația RATBV cu legătură către punctele importante din Brașov.

Această structură îndrăzneață de apartament o regăsiți la costul de 84 700 Euro, cu un balcon perimetrial de 44 mp, pentru o plată cash la momentul fundației.

Înafara variantei de open space oferim chiar și apartamente foarte generoase și cu bucătării închise de 13 mp, în același stil al unui penthouse cu spații largi pentru desfășurare. Această structură având 111 mp construiți și balcon cu adevărat generos, aprox. 44 mp.

Structura cu 3 camere mare este orientată sudic, soarele încălzește întreg apartamentul pe timp de zi și se poate admira cu plăcere orașul aproape din orice încăpere a apartamentului.

Blocul 3 se află la numai câteva sute de metri față de zona de relaxare cu o suprafață de 2 000 mp, aici aveți acces alături de proprietarii complexului realizat de noi.

Aveți posibilitatea de a achiziționa și prin rate la dezvoltator până-n martie 2020 sau credit bancar cu avans de minim 5%, aplicând prețuri conform tipului de plată ales.

Locul de parcare nu va aduce niciun cost suplimentar, îl aveți garantat și GRATUIT.