Penthouse - de la 95 000€

Apartament penthouse Brasov

Apartamentele de tip penthouse cu 3 camere sunt numai în blocul 3 cu finalizare în mai 2020, bloc în care mai avem o singură disponibilitate. Pentru acest bloc aveți posibilitatea de a achita și în tranșe direct la dezvoltator până la finalizare. Acest tip de apartament există la etajul 6, blocul având o structură de Parter + 6 etaje.

BLOC 3 – toate apartamentele sunt vânzute.

Penthouse cu 3 camere

Pentru persoanele în pas cu moda și deschise unui design interior modern recomandăm alegerea acestui tip de apartament. Vivamus Brașov oferă această variantă de apartament cu living-ul pe o suprafață de aproape 22 mp, suprafață vitrată generoasă și balcoan mare, utilizabil.

În scopul unei bune izolări termice și fonice folosim numai cărămidă în interiorul și exteriorul blocului, aplicându-se și o termoizolație de 10 cm.

La achiziția oricărui tip de apartament NU aveți costuri suplimentare pentru locul de parcare, plus de asta, la o distanță de aproximativ 650 m aveți chiar și stația RATBV cu legătură către punctele importante din Brașov.

Această structură îndrăzneață de apartament o regăsiți la costul de 95 000 Euro, cu 2 balcoane a căror total este de 28 mp, pentru o plată cash la momentul actual al constructiei, suprafața utilă fiind de 97 mp + balcon.

Structura cu 3 camere mare este orientată est, sud și vest, soarele încălzește întreg apartamentul pe timp de zi și se poate admira cu plăcere orașul aproape din orice încăpere a apartamentului.

Blocul 3 se află la numai câteva sute de metri față de zona de relaxare cu o suprafață de 2 000 mp, aici aveți acces alături de proprietarii complexului realizat de noi.

Aveți posibilitatea de a achiziționa și prin rate la dezvoltator până-n mai 2020 sau credit bancar cu avans de minim 5%, aplicând prețuri conform tipului de plată ales.

Locul de parcare nu va aduce niciun cost suplimentar, îl aveți garantat și GRATUIT.