Preturi – Apartamente Brasov preturi

Modalități de plată

Din punct de vedere al modalităților de plată oferim flexibilitate și reduceri de prețuri pentru plăți cash sau eșalonate. Acceptăm achiziționarea apartamentelor și prin credite bancare, fie cu avans de 5% sau 15% din prețul aplicat pentru acest tip de plată.

Pentru proiectul actual din Brașov, strada Orizontului nr. 6  vă oferim următoarele variante de plată:

  • Varianta 1) plată integrală la acest stadiu al construcției – prețuri afișate pe site:
  • Varianta 2) plată în rate la dezvoltator / eșalonată. Pentru blocul 4 plățile pot fi eșalonate până în noiembrie 2021.
  • Varianta 3) plată prin credit bancar: se aplică prețul pentru plata prin credit bancar, indiferent de momentul rezervării. Veți achita avansul minim de 5%, respectiv 15% pentru creditele ipotecare (10% din plată o putem eșalona pe parcursul construcției).

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la modalitățile și termenele de plată așteptăm să ne contactați!

Afișăm lista prețurilor pentru actualul proiect de pe str. Orizontului intersecție cu str. 13 Decembrie, Brașov, incluzând în preț și reducerea maximă pentru o plată cash integrală în avans la acest stadiu.


Prețuri plată cash integrală în avans pentru proiect Brașov

Bloc 1, 2, 3: toate variantele sunt vândute.

 BLOC 4 – finalizare AUGUST/NOIEMBRIE 2021:

 

Vă așteptăm la biroul de vânzări pentru a vă oferi toate detaliile.

Prețurile pot fi influențate de suprafața balconului și de poziționarea în bloc.

Contactează-ne:

Vivamus Park Residence cu o experiență a 7 blocuri, continuă prin a oferi atenție tuturor aspectelor care vă interesează, încât vă punem la dispoziție zone de relaxare cu baldachine, jacuzzi, pavilion, teren de tenis cu funcție de volei. În prezent, oferim apartamente full SMART, încât puteți avea control asupra iluminatului, temperaturii și muzicii ambientale chiar dacă nu sunteți acasă.

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren

Str. Orizontului nr. 2, intersecție cu 13 Decembrie