close

Proiect nou

Vivamus Park Residence

Proiecte în desfășurare – Blocuri noi Brasov

  • Terenul dedicat pentru aceste construcţii este de 56 000 mp, din care 10 000 mp de spaţiu verde.
  • A fost amenajată încă de acum o parte din zona de relaxare pe care o oferim proprietarilor, în prezent existând loc de joacă pentru copii, şemineu, canapea, baldachin, hamace, leagăne, balansoar şi jacuzzi. Complexul va conţine o suprafață generoasă cu gazon şi spaţii de relaxare, inclusiv teren de tenis/volei.
  • Apartamentele sunt puse spre vânzare în funcţie de etapa de dezvoltare, în acest mod, oricând veţi cumpăra, veţi avea ocazia de a vedea o parte din cele deja construite şi finalizate sau în curs de finalizare.
  • De asemenea, în toate proiectele noastre ne vom diferenţia prin spaţiul util mare, calitatea lucrărilor şi posibilitatea alegerii finisajelor, personalizării instalaţiilor, balcoanelor spaţioase.
  • Proprietarii organizează întâlniri în weekend-uri şi petrecerile copiilor în aer liber.
Vivamus Park Residence

Proiect nou - bloc 6

In mai 2022 am inceput lucrarea pentru blocul 6 din complexul nostru, termenul de finalizare fiind in Februarie 2024. Aceasta constructie este Subsol + Parter + 6 etaje, iar subsolul va contine atat boxe, cat si locuri de parcare.

Distanta dintre blocul 6 si cele vecine este intre 40 si 28m, suprafata pe care sunt amenajari peisagistice, spatiu verde pentru relaxare si locuri de parcare. Constructia contine structuri de la garsoniere pana la apartamente cu 3 camere.

Fie ca esti in cautarea unui apartament mic, ideal pentru investitie sau un apartament generos ca suprafata, vom gasi cel putin o varianta pretabila nevoilor tale.

Rentabilitatea maxima de profit in urma revanzarilor de catre proprietari a fost de 65% pana in prezent (achizitie din faza de proiect si vanzare dupa finalizare).

Valoarea chiriilor este de minim 300 Euro / luna, aducand o performanta satisfacatoare.

Vivamus Park Residence

Experienta

Până în prezent, ne remarcăm pe piața imobiliară cu o experiență de 470 de apartamente, un total de 9 blocuri: 4 dintre acestea fiind finalizate în urmă cu 6 ani de zile pe strada Galaxiei, comuna Sânpetru, iar actualul proiect se desfășoară pe strada Orizontului, la intrarea în Braşov.

Viitoarele construcții se vor contura de asemenea printr-o arhitectură modernă, eleganță, calitate, intimitate și confort.

Contact Icon
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.