Proiecte pentru viitor – Blocuri noi Brasov

Proiecte pentru viitor – Blocuri noi Brașov

  • Vom pune în vânzare peste  750 de apartamente, ceea ce se va desfășura pe mai bine de 56 000 mp de teren în care vom realiza un complex rezidențial cu un design modern, atrăgător și nelipsit de spații de relaxare, zone verzi și locuri de parcare.
  • Apartamentele le punem spre vânzare în funcție de etapa de dezvoltare, în acest mod, oricând veți cumpăra, veți avea ocazia de a vedea o parte din cele deja construite și finalizate sau în curs de finalizare.
  • De asemenea, în toate proiectele noastre ne vom diferenţia prin spaţiul util mare, calitatea lucrărilor și posibilitatea alegerii finisajelor, personalizarii instalatiilor, balcoanelor spatioase.

Contactează-ne:

Vivamus Park Residence cu o experiență a 7 blocuri, continuă prin a oferi atenție tuturor aspectelor care vă interesează, încât vă punem la dispoziție zone de relaxare cu baldachine, jacuzzi, pavilion, teren de tenis cu funcție de volei. În prezent, oferim apartamente full SMART, încât puteți avea control asupra iluminatului, temperaturii și muzicii ambientale chiar dacă nu sunteți acasă.

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren

Str. Orizontului nr. 2, intersecție cu 13 Decembrie