Proiecte pentru viitor – Blocuri noi Brasov

Proiecte pentru viitor – Blocuri noi Brașov

  • Vom pune în vânzare peste  750 de apartamente, ceea ce se va desfășura pe mai bine de 56 000 mp de teren în care vom realiza un complex rezidențial cu un design modern, atrăgător și nelipsit de spații de relaxare, zone verzi și locuri de parcare.
  • Apartamentele le punem spre vânzare în funcție de etapa de dezvoltare, în acest mod, oricând veți cumpăra, veți avea ocazia de a vedea o parte din cele deja construite și finalizate sau în curs de finalizare.
  • De asemenea, în toate proiectele noastre ne vom diferenţia prin spaţiul util mare, calitatea lucrărilor și posibilitatea alegerii finisajelor. 

Contactează-ne:

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sânpetru, revin cu un proiect și mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafață verde și cele mai mari și multe spații de relaxare pentru locatari: PISCINĂ, GRĂDINI cu șezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu șemineu, și chiar și teren de tenis și volei, disponibile pentru toți locatarii și invitații lor. Zona de relaxare se va desfășura pe o suprafață de  2 000 mp!

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren.

BRAȘOV, Intersecția străzilor: 13 Decembrie și Orizontului.