Spatiul util si calitatea – Apartamente de calitate Brasov

Calitatea este prioritatea ! Nu oferim servicii şi produse neavatajoase pentru clientul nostru. Toate materialele şi serviciile folosite sunt de înaltă clasă conform dorinţelor cumpărătorilor, calitativ, aspectuos și durabil.

Construcţia este realizată cu cele mai bune materiale, precum:

  • cărămidă de 30, 25 si 12.5 cm atât pentru pereţii exteriori cât şi pentru cei interiori, neexistând pereți despărțitori din riggips.
  • polistirenul nu doar că este de grosime optimă, 10 centimetri, dar are şi o conductivitate termică de 0.036 w/m2k ceea ce reprezintă un maxim al „protecţiei” termice.
  • geamurile termopan au profile cu 6 camere, feronerie Roto, iar sticla este tratată cu cel mai nou concept în materie de izolaţie termică şi fonică, denumit 4S (4 seasons). Vara nu permite transferul căldurii şi a razelor solare spre interior, iar în anotimpul rece oferă un grad de izolaţie termică mult superior tratamentelor mai vechi pentru sticlă. În oferta standard sunt incluse sistemele de microventilație și antiefracție.
  • ușa de termopan cu interfon touchscreen pentru accesul în scara blocului, încât nivelul de siguranță să fie ridicat.
  • uși metalice cu un design deosebit pentru intrarea în apartament.
  • ușile din interiorul apartamentelor au tocul rotunjit și sunt importate din Polonia, uși Classen.
  • casa scării este spațioasă, placată cu granit și balustradă din inox, dispune de geamuri mari pentru a oferi lumină naturală din abundență și există lămpi moderne cu senzori pentru un consum minim și o eficiență maximă.
  • proprietarul își alege gresia, faianța și parchetul dorite din depozitele magazinelor, nu dintr-o gamă limitată.
  • baia mare beneficiază de cadă cu hidromasaj și obiecte sanitare moderne, precum: vas de wc suspendat cu rezervor înglobat în perete, blat și lavoar suspendate, baterii cu 5 ani garanție.

Apartamente de calitate Brașov. Toate produsele montate beneficiază de garanții între 2 și 10 ani.

Contactează-ne:

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sânpetru, revin cu un proiect și mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafață verde și cele mai mari și multe spații de relaxare pentru locatari: PISCINĂ, GRĂDINI cu șezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu șemineu, și chiar și teren de tenis și volei, disponibile pentru toți locatarii și invitații lor. Zona de relaxare se va desfășura pe o suprafață de  2 000 mp!

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren.

BRAȘOV, Intersecția străzilor: 13 Decembrie și Orizontului.