Studio nou in Brasov -

STUDIO, bloc 4 – decembrie 2021/februarie 2022

! TOATE APARTAMENTELE de acest tip SUNT VANDUTE !

  • Persoanele care isi doresc un apartament mai mare decat o garsoniera si mai mic decat un apartament cu 2 camere au posibilitatea de a alege una dintre variantele de studio.
  • Studio-urile oferite de noi au o suprafata utila de  51 mp + balcon de minim 4-5 mp. Un singur apartament disponibil la etajul 6, grabeste-te!
  • La orice etaj al blocului 4 realizat de Vivamus Park Residence exista cate 2 structuri de studio-uri, avand aceeasi suprafata.
  • Acest tip de apartament are bucataria open-space cu zona de living pe aproximativ 33 mp. Utilitatile pentru gatit sunt in apropierea geamului, ceea ce va permite o aerisire adecvata. Dormitoarele sunt de peste 12 mp, iar balconul de minim 4-5 mp (sau etajele 1 si 2 cu 20,5 mp de balcon).
  • Consideram aceste structuri ideale pentru familiile tinere care isi doresc sa amenajeze variante de open-space cu mult gust si un design deosebit.

AVANTAJE STUDIO

– baia este prevazuta cu geam;

– amplasarea celor 2 variante va permite fie sa admirati rasaritul, fie apusul;

– zona de open-space este foarte mare si luminoasa, puteti realiza un design deosebit si inclusiv sa pozitionati o masa mai mare, ideala pentru cand aveti familia sau prietenii in vizita.