Terasa si spatiul verde pot fi ale tale – Apartamente in Brasov

Terasa și spațiul verde 
  • Ne diferențiem prin multiple aspecte enumerate în lista beneficiilor, însă unul dintre acestea ne acordă o garanție a originalității: jacuzzi-ul și baldachinul pe care le oferim pentru zona de relaxare.
  • Terasa cu beldevere este locul ideal pentru relaxare, fie zi sau noapte, primăvară, vară sau toamnă!
  • Desfășurarea actualului proiect va fi pe 56 000 mp de teren, va oferi proprietarilor o grădină proprie a complexului dedicată pentru relaxare cu șemineu, grătar, baldachine și teren de basket.
  • Proprietarii apartamentelor de la parter vor avea avantajul unor parcele proprii cu acces chiar de pe balconul apartamentului. Așadar, vă veți simți ca la casa mult visată în care nu lipsesc finisajele dorite și nici spațiul verde.
  • Noul proiect de pe 13 Decembrie va fi o continuare a ceea ce am dezvoltat deja în Sanpetru sub sigla: Apartamente Sanpetru.

    Poza reala Vivamus

    Poza reala Vivamus

beneficii generale

Contactează-ne:

Vivamus Park Residence cu o experiență a 7 blocuri, continuă prin a oferi atenție tuturor aspectelor care vă interesează, încât vă punem la dispoziție zone de relaxare cu baldachine, jacuzzi, pavilion, teren de tenis cu funcție de volei. În prezent, oferim apartamente full SMART, încât puteți avea control asupra iluminatului, temperaturii și muzicii ambientale chiar dacă nu sunteți acasă.

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren

Str. Orizontului nr. 2, intersecție cu 13 Decembrie