Terasa si spatiul verde pot fi ale tale – Apartamente in Brasov

Terasa și spațiul verde – Apartamente in Sanpetru
  • Ne diferențiem prin multiple aspecte enumerate în lista beneficiilor, însă unul dintre acestea ne acordă o garanție a originalității: jacuzzi-ul și baldachinul de pe terasa superioară a blocurilor noastre deja finalizate în Sânpetru.
  • Terasa cu beldevere este locul ideal pentru relaxare, fie zi sau noapte, primăvară, vară sau toamnă !
  • Terasa are o suprafață de aproximativ 800 mp și este destinată tuturor proprietarilor !
  • Acesta a fost inclusiv locul ideal pentru a admira artificiile în nouate de revelion.
Terasa și spațiul verde – Proiect nou în Brașov
  • În primul rând, vă așteptăm în vizită pentru a putea aprecia cele mai sus menționate. În acest mod, veți căpăta încredere în noi și în faptul ca vom fi de cuvânt și în noul proiect care va fi desfășurat în Brașov, strada 13 Decembrie.
  • Desfășurarea noului proiect pe 56 000 mp de teren va oferi proprietarilor o grădină proprie a complexului dedicată pentru relaxare cu șemineu, grătar, baldachine și teren de basket.
  • Proprietarii apartamentelor de la parter vor avea avantajul unor parcele proprii cu acces chiar de pe terasa apartamentului. Așadar, vă veți simți ca la casa mult visată în care nu lipsesc finisajele dorite și nici spațiul verde.
  • Noul proiect de pe 13 Decembrie va fi o continuare a ceea ce am dezvoltat deja în Sânpetru sub sigla: Apartamente Sânpetru.
beneficii generale

Contactează-ne:

Dezvoltatorii proiectului imobiliar cu jacuzzi pe bloc, Apartamente Sânpetru, revin cu un proiect și mai excentric, la numai 2 MINUTE de CORESI MALL, cu cea mai mare suprafață verde și cele mai mari și multe spații de relaxare pentru locatari: PISCINĂ, GRĂDINI cu șezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu șemineu, și chiar și teren de tenis și volei, disponibile pentru toți locatarii și invitații lor. Zona de relaxare se va desfășura pe o suprafață de  2 000 mp!

750 de apartamente în peste 56.000 de mp de teren.

BRAȘOV, Intersecția străzilor: 13 Decembrie și Orizontului.